STOP mediálnym trolom

26.10.2016 23:12

 



Zaiste ste počuli o Troloch z rozprávok, ktoré momentalne prichadzaju aj do kín,
topfilm.sk/trolovia-2016-online/ ale ako veriaci kresťania predsa nebudeme veriť rozprávkam, zvlašť keď ide o vymyslené postavy, ktoré napokon svojim správaním šíria nemravnosť a vierolomnosť.

Avšak v mediálnom a virtuálnom živote sa stretávame aj s "trolmi", ktorí si osvojili ducha týchto malých démonov a tak sa stáva, že sa s nimi stretávame naživo alebo na internetovom fore.

Spomeňte si ako často-krát počujete od jednej a tej istej osoby ako je niekto perfektný, nemá chybu a nedopustí ani krivého slovíčka na osobu alebo miesto, či štát, aj keď očividne vidí, že tam chyba je.

To sú virtuálni, ale skutoční stelesnení trolovia, ktorí sú financovaní pre spomenutí zámer: vytvoriť falošnu predstavu o nejakej osobe, mieste, či štátu, ideologii...

Rusko, USA, Putin, Obama, Komunizmus, kapitalizmus, Slovensko, .......


Neexistuje také miesto alebo osoba, ktorá by sa nemýlila, ale trolovia to nemôžu dopustiť, pretože maju "patent" ktorý ich drží nad vodou - životom. Sami sa stali otrokmi vlastnej schizofrenie v rannom štadiu, klamu sami seba a idealizuju to, čo v skutočnosti sa rozpadne ako dom postavení na piesku.

Pro-ruské média:
www.tvnoviny.sk/zahranicne/1793155_spoved-…

Pro-americké média:
www.protiprudu.org/co-nas-mozu-psy…