Kto sa stal viceprezident Finančnej správy? Je to Dana Meager? Kto ju presadil?

20.09.2015 22:35
https://i.ytimg.com/vi/IALjCTgFp2I/maxresdefault.jpg
www.youtube.com/watch?v=IALjCTgFp2I
Zverejnené: 21. 9. 2013

Dňa 28.8.2013 sa uskutočnilo výberové konanie na pozíciu viceprezident Finančnej správy. Konalo sa v oblúkovej zasadačke Daňového úradu Bratislava. Zdá sa, že Meager nie je jediná, ktorá oblúkovou zasadačkou prešla :-)
Článok: https://www.ginn.pro/news/dana-meager-...
Predseda komisie bol František Imrecze a členovia komisie boli Daniel Čech, Iveta Hodásová. Tieto osoby sa do štátnej správy dostali rovnakým podvodom ako teraz Dana Meager - je to tragédia, či komédia?
Finančná správa vytrvalo odmieta oznámiť podrobnosti. Mená ďalších uchádzačov nechce zverejniť!
Dana Meager sa výsledok výberového konania dozvedela okamžite po konkurze, t.j. v deň jeho konania - 28.8.2013.
Verejný záujem je poškodený! Verejnosť oklamaná!
Výberové konania sú hrané divadlo! Zákon je účelový a zneužíva sa roky. Dokedy to budeme trpieť? Dokedy sa necháme beztrestne podvádzať? Už niet na čo čakať! Spojme sa proti tomuto podvodu, ktorý sme celý zdokumentovali a žiadajme potrestanie vinníkov!
----------------------
Podvod s výberovým konaním na viceprezidenta Finančnej správy! Výberové konanie bolo len divadlo pre ľudí - víťaza sme poznali už vopred - je ňou Dana Meager, ktorá predtým pracovala 9 rokov na vysokom poste v SPP. Môže jej nomínácia súvisieť so súčasnou kauzou v SPP? Kto je Meager a kto a prečo ju tam chce udržať? Bol porušený zákon. Prečo je všetko okolo jej osoby super tajné? Pre FS už pracuje 6 mesiacov, no ani jej podriadení ju nepoznajú. Kto je v skutočnosti Dana Meager?
------------------------
Séria: Gorila, Megalodon, 2013, Slovensko