Seminár “Zbav nás Zlého” (s exorcistom o. Marettom), 9. až 11. októbra

21.09.2015 12:28
Oznamy:  Seminár “Zbav nás Zlého” (s exorcistom o. Marettom),  S Rádiom Lumen do Turecka

V dňoch 9. až 11. októbra sa uskutoční v hoteli Javorná v Drienici pri Sabinove, už piate pokračovanie prvej časti seminára s prešovským eparchiálnym exorcistom o. Jozefom Marettom.

Témou seminára ” Zbav nás Zlého ” , ktorý má dalšie dve pokračovania, je oboznámenie sa s prístupovými cestami Diabla. Učastníci sa dozvedia,  ako a kde pôsobí táto reálna duchovná bytosť, čoho sa vyvarovať, a ak už sme vstúpili do jej teritória a pociťujeme problémy, aké máme možnosti zbaviť sa jej pôsobenia.

V sobotu počas sprevádzanej adorácie sa o. Maretta pomodlí nad každým účastníkom. V nedeľu sa seminár ukončí besedou, v ktorej zúčastnený dostanú odpovede na svoje otázky.Podujatie hudobne sprevádza spoločenstvo Marana Tha.

Účastníkov seminára modlitbami sprevádzajú všetky kontemplatívne rehoľné rády na Slovensku. Podrobný program s bližšími informáciami a komentármi absolventov tohoto seminára nájdete tu –  https://www.vyveska.sk/seminar-s-exorcistom-otcom-jozefom-marettom-zbav-nas-zleho-1-cast-oktober.html. V prípade záujmu sa môžete registrovať na stránke  www.vyveska.sk alebo na tel. čísle 0905635380 Pre tých, ktorí sa nemôžu zúčastniť tejto akcie a majú problémi súvisiace s touto témou je k dispozícii mailová adresa –  otazky.exorcizmus@gmail.com    


www.magnificat.sk/oznamy-seminar-zbav-nas-zleho-s-exorcistom-o-marettom-s-radiom-lumen-do-turecka/