Referendum nie je platné, pozrite sa z akého dôvodu

10.02.2015 13:47

Viníme médiá? Viníme tých druhých? Chyba.

Podľa posledného sčítania ľudu v SR sa ku katolíckej viere prihlásilo takmer 66% občanov nášho štátu. Zhruba 3, 5 milióna.

Aký je však skutočný počet kresťanov-katolíkov na Slovensku?

Podľa včerajšieho referenda – necelých 944 674. Cca toľkí dali svoje „áno“ kresťanským hodnotám našej kultúry a viere našich otcov.

Slabá štvrtina z 3,5 milióna. Ani nie 25%. ..

Kde ostalo tých 2 500 000 katolíkov?

Kde si bol včera, brat, sestra? Boh sa ťa pýta: „Kde si?“ (Gn 3,9)

Včera zvíťazila malá viera a ľahostajnosť.

Napĺňajú sa Ježišove slová:
„Ale nájde Syn človeka vieru na zemi, keď príde?“ (Lk 18,8)

Beda…!

Lebo je napísané:
„Takto, že si vlažný, ani horúci, ani studený, už-už ťa vypľúvam z úst.“ (Zjv 3,16)

„Ak sa teda tí, čo poznaním nášho Pána a Spasiteľa Ježiša Krista unikli poškvrnám sveta, znova do nich zapletú a dajú sa premôcť, ich koniec je horší, ako bol začiatok. Bolo by pre nich lepšie, keby neboli vôbec poznali cestu spravodlivosti, ako ju poznať a odvrátiť sa od svätého prikázania, ktoré sa im zverilo. Prihodilo sa im to, čo hovorí pravdivé príslovie: Pes sa k tomu vrátil, čo vyvrátil, a umyté prasa váľa sa v blate zasa. (2 Pt 2, 20-22)

Referendum je neplatné.
No neklesajme na duchu, verme nášmu Pánovi:

„Neboj sa, maličké stádo, lebo vášmu Otcovi sa zapáčilo dať vám kráľovstvo.“ (Lk 12,32)

Dátum: 8. februára 2015, 12:41
Predmet: Referendum
Komu:

SLOVÁCI VEĽMI STE MA SKLAMALI.
Dúfal som, že si uvedomujete dôležitosť tohto referenda. Namiesto k urnám ste sa pobrali na lyžovačku a iné zimné zábavy. Budúcnosť naších detí je vám ľahostajná, v ních je nádej nášho národa. Beda nášmu národu, keď sa ich výchova dostane do zlých rúk. O to ide súčasním ideológom, dostať naše deti do svojích rúk a spraviť z ních bezdušé bytosti bez vzťahu k svojím rodičom.
Rodina je prabuňka života, bez nej človek prestáva byť človekom. City a láska je to najvzácnejšie čo človek má, tieto putá stmelujú nás do homogénnej spoločnosti. Národy európy postupne vymierajú, pretože nie je záujem mať deti. Stúpajúca rozvodovosť je znakom rozvratu rodiny ako takej. Egoizmus a túžba po ľahkom živote charakterizujú dnešnú spoločnosť. Spúšťame sa Boha a jedného dňa Boh opustí nás. Potom príde ten Amen, ktorý zakončí našu existenciu na tejto planéte.

Zdá sa akoby Satan stúpil na našu zem a začal svoje skazonosné dielo. Pomocou svojich prívržencov sa mu darí uskutočnovať svoje zlé úmysli. To, či zvíťazí zlo nad dobrom závisí len od nás. Prebuďme v nás pud sebazáchovy a postavme sa mu rozhodne do cesty.

Juraj B. Zürich

Sent: Sunday, February 08, 2015 5:56 PM
To: ‘info@alianciazarodinu.sk’
Subject: i
Importance: High

Prosím vás všetkých.

O čom to prepáčte za výraz, tárate? Aký úspech?

Jediné pozitívum tohto referenda bolo v nastavení zrkadla slovenskej spoločnosti! Odrátajme 5-6 percent hlasov ateistov, ktorí hlasovali, a zostane nám asi 15 percent kresťanov a inak veriacich! ( cca 600000 )
Veď to bola absolútna blamáž!!! Ešte raz, absolútna blamáž!!! Slovenský národ sa pridal na stranu bezbožnej ateistickej neobolševickej Európy. Aké kresťanské Slovensko? Veď dnešným dňom je dvojkríž v štátnom znaku TEJTO KRAJINKY irelevantným!
Kresťanské Slovensko prestalo existovať. Je iba ateistické. A buzerantské. Prepáčte, nebudem okolkovať, pomenujem veci pravým zmyslom, stačilo slušnosti.
DO VČERA: Slovenská republika
OD DNES: Buzerantská republika
Sklamali sme ako národ na celej čiare. Sklamali sme Boha. Diabol zvíťazil, či sa to predstaviteľom Aliancie páči alebo nie.
Prečo mi 2x odmietli v predajni Spolku svätého Vojtecha v Bratislave umiestniť plagát za referendum vo výklade? Prečo odmietli umiestniť plagát v predajni vydavateľstva Lúč v Bratislave na námestí Snp? Katolícke vydavateľstvá ťahajúce Boha za nohy. Choďte a pýtajte sa. Ja poznám odpoveď.
Kresťanstvo ako sme si ho idealizovali do včera skončilo. Cirkev zlyhala, jej predstavitelia zlyhali, ateizmus oblbol väčšinu národa TEJTO KRAJINKY. Neznášam pomenovanie tejto krajiny. Ale od dnes je to aj pre mňa iba TÁTO KRAJINA.
Boh to videl a verím, že aj vedel. Všetko je tak, ako má byť.
Iba vás prosím. Nenamýšľajte si úspech. Bol to prepadák, aký mi ani v najhoršom sne nesvitol.

S úctou k vám a nám všetkým, otvoreným očiam a ušiam

M. Š.

Referedum – chvíľa pravdy: The day after, alebo – hluk mlčiacej väčšiny

Referedum – chvíľa pravdy: The day after, alebo – hluk mlčiacej väčšiny
Referendum je za nami. Mnohí si azda mysleli, že v boji proti tlaku LGBTI možno Slovensko obrní. Napokon sme si mysleli, že Slovensko sa aspoň dokáže jasne vyjadriť, za čím si stojí. Avšak napokon ako nástroj transparentnosti dobrovoľného vyjadrenia sa občanov sa ukázalo byť absolútne nefunkčným. Pretože výsledok je viazaný na účasť, či neúčasť, a ten neznamená presnú informáciu. 78% názorov (až na tých pár percent “inakších”, ktorí sa nezúčastnili v rámci bojkotu) – nepoznáme. Vieme len to, že im problém nestál za to ísť sa vyjadriť. Pozrime sa len na niekoľko skutočností:
Štát: Prezident Andrej Kiska nedodržal svoj sľub, že spojí komunálne voľby 2014 s referendom o rodine. Potom “šachoval” s ústavnosťou otázok, a napokon po týchto prieťahoch dal referendu pomerne šibeničný termín. V poslednej fáze prípravy referenda – kampani – sa tí, ktorí sa inokedy oháňajú slobodou a toleranciou, ukázali byť dravými resp. falošnými vlkmi.

Jebem Alianciu za rodinu

Médiá všeobecne: Konečne vieme, že médiá stoja na strane občanov len preto, aby im brali čas, aby im vnucovali svoj (ne)vkus, a napokon aby svoj vplyv použili na neinformovanie – ak neberiem do úvahy neustály tendenčný “výber” správ a informácií. Takže je jasné, v moci koho sú tzv. “slovenské” médiá. Aj výsledok referenda preukázal dopad možností “siedmej veľmoci” úplne transparentne.

Katolícke médiá: Mizivé nasadenie. Po bojkote verejnoprávnej RTVS ako aj drvivej väčšine ostatných elektronických médií spotu Aliancie sa TV LUX neodvysielaním RTVS odmietnutého spotu vlastne pripojila k – aj keď neúmyselnej – cenzúre, pretože neodvysielala plánovaných 250 repríz odmietnutého spotu Aliancie. Za druhé – po jednom jedinom zaradení záznamu tlačovky arcibiskupa Babjaka, v ktorej sa jednalo o cenzúru sv. liturgie pre Rusínov a v ktorej Mons. Babjak vyhlásil, že sme naspäť v komunizme, TV LUX ANI RAZ nereprízovala túto tlačovku, nezaradila ju ani do svojho archívu a nebolo možné ju pre nikoho šíriť. To je až neuveriteľné. O Rádii Lumen a Katolíckych novinách sa ani nezmienim. Záverom: Jeden ústredný pastiersky list biskupov neosobne tlmočený veriacim na poslednú chvíľu zrejme vôbec nestačí.

Aliancii pre rodinu zostal internetový priestor a dobrovoľníci. Na internete sedí zvláštna kasta ľudí. Väčšina usilovne preposielala všetky možné linky a správy, ktoré sa dostali zasa len “priateľom” v adresároch a na facebooku, takže šlo o kopenie správ do vlastných radov. Keby sa každý takýto aktivista zodvihol a len vo svojom vlastnom okolí osobne presvedčil na referendum dvoch-troch ľudí, malo by to iný efekt.

pstrosAktivita: Toto je najdôležitejší moment aj tohto referenda. Tí, ktorí si len “MYSLELI”, že sú za rodinu a ponechali si tento názor vo svojich obývačkách, ako pštrosy hlavy v piesku, resp. sa spoliehali, že hlasovať pôjdu iní, prispeli k tomu, že LGBTI komunita teraz vytiahne do boja s bohužiaľ legitímnym štítom (ktorý jej dali do rúk práve títo občania), pretože neúčasť si privlastňuje ako podporu svojich “práv” .

Priatelia, nemyslite si, že sa vás to netýka, pretože vo vašom okolí neexistuje niekto “inakší”, že práve nemáte dieťa na prvom stupni základnej školy, alebo vaša rodina je skala prepevná. Ak neupcháte trhajúcu sa hrádzu, neskôr nepomôžu ani vrecia s pieskom a napokon ani bezhlavý útek. My sme dňa 7. februára 2015 nedokázali spevniť hrádzu. A ako povedala prezidentka hnutia Lan Manif pour tous Ludovine de la Rochére, raz môžeme ľutovať, že sme takúto príležitosť prepásli.

Už počas komunizmu sa delili veriaci na “formálnych” a aktívnych. Tak ako v roku 1988 dokázalo prísť do Levoče 200-300 000 pútnikov, a na sviečkovú manifestáciu ich prišiel zlomok – aj počas tohto “demokratického” obdobia” si už 25 rokov všímam, že spoločnosť ľudí, ktorí sú skutočne aktívni, teda niečo podporia, prídu, zorganizujú či pomôžu je medzi 15 až 20 percentami. Ukázalo sa to aj teraz. Aktívnych ľudí máme 21, 44 percenta. Či sa tento počet časom zmení k lepšiemu, dnes ťažko povedať. Skôr situácia smeruje k tomu, že opak bude pravdou. A tak napokon zostáva konštatovať, že tento boj, ktorý je bojom v “nebeských sférach”, sa rozhodne nie v uliciach, nie v referendových alebo volebných miestnostiach, ale na kolenách a v obetách, a napokon na každého osobnej Kalvárii. A to si zapamätajme…

Hluk mlčiacej väčšiny je dnes, “the day after” – deň po, hlasnejší ako bubny Gay pochodu Európou – pretože sa s ním vlastne stotožnila.

Každopádne – veľká vďaka a česť Aliancii za rodinu za ten boj, na ktorý sa podujala, ako aj všetkým aktivistom a hlasujúcim v tomto Referende, ktoré sa stalo mimoriadne silným impulzom k odvahe a jednote. Je to chvíľa pravdy o nás a pre nás samotných – zúčastnených či nezúčastnených – a chvíle pravdy sú vždy cenné. Anton Selecký

Účasť v referende podľa miest a obcí:

Jednotlivé štvrte a obce:

Pozrite sa, ako hlasovala vaša obec na oficiálnych stránkach Štatistického úradu.

https://www.magnificat.sk/referedum-the-day-after/