Protest proti predčasnej sexualizácii detí

01.02.2015 22:00

sexual1)

V nemeckom Hamburgu sa v nedeľu uskutočnila demonštrácia (na obr.)  proti “predčasnej sexualizácii“ v nemeckých škôlkach. Protestov sa zúčastnilo približne 150 obyvateľov Hamburgu, proti ktorým sa postavila skupina protidemonštrantov, ktorí do nich hádzali fľaše, pedardy a snehové gule. Pomer zúčastnených bol 4 ku 1. Informáciu zverejnila Russia Today.

Účastníci demoštrácie proti predčasnej sexualizácii det Ľudia, ktorí protestovali proti predčasnej sexualizácii, držali v rukách transparenty s nadpismi “Vyhýbajte sa naším deťom“ a “Škôlka nie je swingers klub“. Skupinu, ktorá sa nazýva Starostliví rodičia, musela polícia počas celého pochodu chrániť zo všetkých strán.

Konzervatívni protestujúci boli počas pochodu obklopení aj príslušníkmi sexuálnych skupín, ktorí niesli dúhové vlajky a transparenty. Počas pochodu sa skupina protidemonštrantov pokúsila davu zabrániť dôjsť do cieľa trasy. Došlo k nezhodám a potýčkam. Najmenej jeden z protidemonštrantov bol zatknutý a 15-ročný chlapec utrpel zranenie hlavy, píše Russia Today.

https://www.hlavnespravy.sk/nemci-protestovali-proti-predcasnej-sexualizacii-deti/521779