Odpočúvanie odhalilo Kramného pravú tvár: Neľútostné slová o smrti manželky!

12.05.2015 06:06

Odposluchy, ktoré nasadili na Petra Kramného po návrate z Egypta, jasne dokazujú, že zo smrti manželky Moniky a dcérky Klárky zdrvený nebol.

Zo záznamov odpočúvania, ktoré zverejnil český denník Právo, je jasné, že sa Kramný na adresu zosnulej manželky Moniky nevyjadroval lichotivo. Svojej vtedajšej priateľke Šárke napríklad hovoril, že keď v Egypte niekto zabije svoju ženu a potom sa dokáže, že mu bola neverná, tak ho súdy oslobodia. Robili si tiež žarty z toho, že Šárka v minulosti spala s mužom, ktorý dostal trest 30 rokov za vraždu a že Kramný by ho tromfol, lebo by mohol dostať aj doživotie.

Kramný sa dokonca v telefonáte vyťahoval, že z neho raz bude najslávnejší Čech! V zázname z jesene 2013 mu známy hovorí, aby sa správal vzorne, kým prebieha dedičské konanie. Kramný mu na to odpovedá, že vydrží a potom ich „kopne do prdele“.

O dedičstvo sa pritom po jeho návrate z Egypta strhal bitka. ,,Po smrti dievčat sme sa dohodli, že všetko zdedím ja. Keď ma pustili po troch mesiacoch z Egypta, Monikin brat Radmil mi povedal, že sa dedičstva nevzdajú,“ povedal vtedy Kramný pre Blesk.cz. Monikin otec Erich sa nároku na dedičstvo predsa len vzdal, podľa Radmila to ale bolo pod nátlakom zo strany Petra. O byt 3-izbový byt a dve autá môže Kramný prísť, ak ho súd uzná vinným.

Meno sudkyne Petra Kramného odhalené: Jej povesť naháňa strach!

O vine či nevine Petra Kramného bude rozhodovať žena. A ide o poriadne prísnu sudkyňu!