Natálka potrebuje vašu pomoc

11.12.2016 12:34

 

Milí priatelia, dostali sme prosbu o pomoc malému dievčatku s pohybovou chorobou, ktoré potrebuje rehablitáciu. Prosíme vás, kto môžete, prispejte malej Natálke na pobyt v rehabilitačnom zariadení. Pán Boh vám to odplať. Ďakujeme vám! Anton Selecký


Vážený pán Selecký, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc. Moja dcéra Jana Piskorová má choré dievčatko Natálku (na obr.) -7 ročné, ktoré má choré nožičky.

Jej diagnóza je DMO- hypotonická forma oneskorený vývin .Chcela by som Vás poprosiť o finančnú pomoc aby sa mohla dostať na odbornú rehabilitáciu. Natálka má veľkú šancu že sa uzdraví a bude chodiť. Máme Vieru v Boha a veríme že nás Boh neopustí a pomôže každému kto ho o niečo prosí. Veľmi ma to bolí ,že nemôžeme Natálke pomôcť zo svojich vlastných zdrojov, sme nezamestananí. Natálka je veľmi zlaté veselé dievčatko ,ale keď sa stretne s deťmi jej veku, očička jej zosmutnia lebo pozerá na deti ako chodia a hrajú sa a skáču. Veľmi pekne prosím ,aby sa našli dobrý ľudia, ktorý by pomohli prispieť Natálke na jej rehabilitáciu, aby mohla urobiť svoje prvé krôčky. Nech Boh žehná všetkých ľudí ktorý majú otvorené srdiečko pomôcť chorým deťom.
Pán Selecký ,zo srdca Vám veľmi pekne dakujem a prosím Pána nech Vás ochraňuje a požehnáva Vás aj vašu rodinku. Pán s Vami.

Adresa Jana Piskorová Bunkovce 44,07244
č.účtu: SK06 0200 0000 0035 8513 2255

P.S Anna Gunárova – (babička Natálky).

www.magnificat.sk/islam-vrazdiace…