Migrácia v Nemecku: Mladé dievča skopli zo schodov. + Maďarský minister: EK chce vynútiť povinné prerozdelenie prisťahovalcov. + Utečenec z Iraku, otec (31) rodiny, mal znásilňovať v Nemecku. + Neziskovky pašují do Evropy přistěhovalce

11.12.2016 12:27

Nemeckom otriasa nový škandál, ktorý zaznamenali bezpečnostné kamery. Mladý človek vyzerajúci ako migrant skopol mladé a nič netušiace dievča zo schodov. Informáciu o útoku potvrdili nemecké portály Berliner Zeitung, Bild, či americký wnd

Pokiaľ nemecké portály v rámci politickej korektnosti neuvádzajú identitu útočníkov, americký wnd spomína otvorene “kultúrny džihád”. Američania na portáli wnd a Rusi na portáli politikus uvádzajú ako jediní necenzúrované video bez rozrastrovaných tvárí.

Migrácia v Nemecku sa zmenila na epidémiu násila. Mladé dievča skopli zo schodov
 

alianciazanedelu.sk/migracia-v-nemecku-mlade-dievca-skopli-zo-schodov-madarsky-minister-ek-chce-vynutit-povinne-prerozdelenie-pristahovalcov-utecenec-z-iraku-otec-31-rodiny-mal-znasilnovat-v-nemecku-nezisk/


Na sociálnych sieťach obyvateľstvo jednoznačne tvrdí, že útok spáchali imigranti.

Zaujímavé je to, že k útoku na mladú ženu došlo dňa 27.10.2016, pričom k zverejneniu videa z bezpečnostnej kamery a publikovaniu článkov prišlo až dňa 7.12.2016. Vyzerá to tak, že pred americkými prezidentskými voľbami, v ktorých všetci očakávali víťazstvo Hillary Clintonovej, nechceli Nemci zverejňovať informácie o útoku s možným rasovým podtextom voči mladej nemeckej žene. Dnes sa situácia zmenila a zverejnenie obrazového materiálu možno chápať ako začiatok tlaku proti najviac sprofanovaným predstaviteľom “prívržencov Clintonovej” na nemeckej politickej scéne.


Vo videu mladý človek vyzerajúci ako migrant prikročil zozadu k nič netušiacemu mladému dievčaťu a skopol ho zo schodov. Kopanec bol taký silný, že mladé dievča sa nebezpečne zrútilo po schodoch a utrpelo zranenia.


Argument, že s určitosťou nemôže ísť o moslimov, pretože muži zo skupinky nesú pivové fľaše a fajčia cigarety je zavádzajúci a smiešny. Existuje množstvo moslimov, ktorí neberú islam veľmi vážne, fajčia, berú drogy a pijú alkohol. Navyše, podľa viacerých analytikov množstvo imigrantov pochádza z veľmi nízkych a zločineckých kruhov.


Migračná politika Angely Merkelovej je jednou obrovskou katastrofou, ktorá ohrozuje pôvodné obyvateľstvo Nemecka. Dva roky uplynuli od doby, kedy Angela Merkelová, o ktorej bezpečnosť sa úzkostlivo starajú členovia bezpečnostných služieb, otvorila dvere imigrantom.


Dôsledkom tohto jej nepremysleného kroku sa stali brutálne útoky na nemecké obyvateľstvo. Obťažovania, znásilnenia, krádeže a vraždy sa stali súčasťou nemeckého života, no bežných obyvateľov Nemecka na rozdiel od Angely Merkelovej a viacerých nemeckých politikov nestrážia desiatky po zuby ozbrojených vycvičených agentov, preto aj ich vnímanie tejto situácie je diametrálne odlišné od vnímania Angely Merkelovej.


Ukazuje sa, že samotná nemecká polícia nápor migrantov nezvláda – ak by ho zvládala, nenarástol by predsa alarmujúco počet uvedených trestných činov a nezvýšilo by sa ohrozenie nemeckého obyvateľstva. Navyše, nemeckí policajti sa stále obávajú obvinení z rasizmu, ak by tvrdšie zasiahli voči imigrantom.

Merkelovej politika otvorených dverí destabilizovala celú situáciu v Nemecku. Mnohí Nemci však Merkelovej i naďalej veria a pripomínajú tak pštrosa, ktorý pred nebezpečenstvom skrýva hlavu do piesku.


Ako chcú Nemci zmysluplne integrovať ľudí, ktorí sa kochajú v násilí voči bezbranným ženám?

Nemci a Francúzi však majú pravdepodobne plán, ako sa zbaviť časti problémov. Ten plán tkvie v prerozdeľovaní migrantov podľa určených kvót do všetkých krajín EÚ. Určite majú dostatok možností, politických i ekonomických pák, aby prinútili politické elity východnej Európy splniť ich predstavy.

Za to, ako sa situácia vykryštalizovala a za to, ako trpí obyvateľstvo v Európe, môžu veľkou mierou politici Západu, ktorí servilne a na americký príkaz pomáhali destabilizovať Lýbiu, Irak, Sýriu či Afganistan. Výsledkom tejto ich servility voči americkým neoconom a Obamovej administratíve je súčasný stav, kedy vypukla obrovská migrantská kríza a imigranti často spokojne a takmer beztrestne útočia na pôvodné obyvateľstvo v Európe.


Toto pôvodné obyvateľstvo je navyše dezinformované násilne presadzovanými názormi a propagandou rôznych pseudoliberálov v mediálnom priestore. Kým si však pôvodní obyvatelia Európy neuvedomia, aké nebezpečenstvo im hrozí a sami sa nerozhodnú brať svoju ochranu vážne a nebudú na nej s najväčšou rozhodnosťou trvať (voči násilníkom, presstitútom, skompromitovaným politikom…), naďalej bude existovať v Európe neutešený stav, ktorého sme svedkami.

Väčšina politikov sa o svoju bezpečnosť obávať nemusí. Ich chránila, chráni a bude chrániť polícia za peniaze daňových poplatníkov.

Zamyslieť sa nad vlastnou ochranou a bezpečnosťou by sa však mali s určitosťou aj liberáli a členovia rôznych dobrovoľníckych organizácií, ktorí sa venujú dobrovoľníctvu a nezištne pomáhajú migrantom v azylových centrách. Tí sa totiž čoraz častejšie stávajú terčami sexuálnych a násilných útokov jednotlivcov z radov imigrantov, ktorí slušné jednanie považujú za znak slabosti.

https://www.hlavnespravy.sk/migracia-v-nemecku-sa-zmenila-na-epidemiu-nasila-mlade-dievca-skopli-zo-schodov/870533

 

Utečenec z Iraku, otec (31) rodiny, mal znásilňovať v Nemecku: Obeťou dve čínske študentky

BOCHUM – Polícia zo západonemeckého Bochumu zadržala 31-ročného utečenca z Iraku, ktorého podozrieva zo sexuálne motivovaných útokov na dve čínske študentky. Podľa žalobcu muža usvedčujú stopy DNA, napísala agentúra AP. Migrant ale vinu popiera, informovala agentúra Reuters. V krátkom čase ide o druhý podobný prípad.

Znásilnenie a vražda študentky postavila na nohy Nemecko: Prvé FOTO podozrivého migranta

Muž je vyšetrovaný pre napadnutie a pokus o znásilnenie 21-ročnej Číňanky v auguste a pre znásilnenie 27-ročnej Číňanky v novembri.

Iračan, ktorého meno médiá neuvádzajú, patrí medzi žiadateľov o azyl. Do Nemecka prišiel vlani so svojou ženou a deťmi.

V piatok policajti v juhonemeckom Freiburgu zatkli 17-ročného afganského utečenca, ktorý podľa nich znásilnil a zabil 19-ročnú nemeckú študentku medicíny. Vražda vyvolala veľké pobúrenie a mnoho ľudí venovalo peniaze na odmenu za dolapenie páchateľa. Kancelárka Angela Merkelová ale varovala, aby hnev nedopadol paušálne na všetky prisťahovalcov.

https://www.topky.sk/cl/11/1593979/Utecenec-z-Iraku–otec–31–rodiny–mal-znasilnovat-v-Nemecku–Obetou-dve-cinske-studentky

 

Maďarský minister: EK chce vynútiť povinné prerozdelenie prisťahovalcov

Európska komisia (EK) si chce na budúci týždeň vynútiť od členských krajín povinné prerozdelenie prisťahovalcov a povinnú solidaritu, avšak maďarská vláda s tým nemieni súhlasiť.

Podľa komerčnej televízie ATV to dnes v Budapešti povedal minister riadiaci úrad vlády János Lázár. Maďarsko požaduje, aby do uvedenej solidarity zarátal Brusel sumu 150 miliárd forintov (479 miliónov eur), ktorú si vyžaduje ochrana hraníc, dodal Lázár.

“Povinnú solidaritu by bolo potrebné prispôsobiť kultúre každej krajiny a namiesto povinného prerozdelenia navrhuje maďarská vláda mechanizmus dobrovoľnosti. Znamená to, že utečencov treba držať mimo schengenského priestoru a jednotlivé členské štáty môžu rozhodnúť o tom, či ich potrebujú,” zdôraznil minister Lázár.

https://www.hlavnespravy.sk/madarsky-minister-ek-chce-vynutit-povinne-prerozdelenie-pristahovalcov/870305

 

Neziskovky pašují do Evropy přistěhovalce v průmyslovém měřítku
Po dobu dvou měsíců jsme s využitím marinetraffic.com (tj. web, zabývající se sledováním aktuálních poloh námořních lodí, pozn. překl.) sledovali pohyb lodí, které vlastní několik nevládních neziskových organizací. S využitím údajů z webu data.unhcr.org (tj. Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky, pozn. překl.) jsme sledovali každodenní příjezdy afrických migrantů do Itálie. Ukázalo se, že jsme byli svědky velkého podvodu a operace nelegálního obchodu s lidmi.

Neziskové organizace, pašeráci, tedy mafie ve spolčení s Evropskou unií dopravovala tisíce ilegálních přistěhovalců do Evropy pod záminkou záchrany osob, a to za asistence italské pobřežní stráže, která koordinovala jejich činnost.

Pašeráci lidí vždy dopředu kontaktují italskou pobřežní stráž, jednak aby se jim dostalo podpory, a jednak aby vyzvedli svůj pochybný náklad. Lodě neziskovek jsou nasměrovány na „záchranný bod“, přestože lidé, kteří mají být zachráněni, jsou stále v Libyi. Sledovali jsme 15 lodí, které neziskovky vlastní, nebo si je pronajaly. Pravidelně odplouvaly z italských přístavů, pluly na jih, krátce se zastavily po dosažení libyjského pobřeží, vyzvedly svůj lidský náklad a nabraly kurz 260 mil zpět do Itálie, ačkoli přístav Zarzis v Tunisu je vzdálený jen 60 mil od záchranného bodu.

Nepochybně se jedná o organizace: MOAS, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Médecins Sans Frontières, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye a Life Boat.

Skutečný záměr lidí, stojících v pozadí neziskových organizací, není jasný. Nebylo by překvapením, kdybychom zjistili, že jejich motivem jsou peníze. Mohou být také motivováni politicky; např. aktivity organizace MOAS, sídlící na Maltě – pašování lidí do Itálie je tou nejlepší zárukou, že se tito migranti neukážou na maltském pobřeží. Společnost MOAS řídí maltský důstojník námořní pěchoty, který je na Maltě velmi dobře známý pro jeho špatné zacházení s uprchlíky1). Je také možné, že tyto organizace řídí naivní „lidumilové“, kteří nechápou, že poskytováním svých služeb působí na lidi z Afriky jako magnet a způsobují tedy chtě nechtě více úmrtí, nemluvě o tom, že jejich činnost destabilizuje Evropu.

Přestože mohou být záměry těchto organizací opravdu ušlechtilé, jejich jednání je trestné, protože většina těchto migrantů není způsobilá k udělení azylu a skončí na ulici někde v Římě nebo Paříži a budou narušovat stabilitu Evropy zvyšováním rasově motivovaného sociálního napětí.

Brusel vytvořil zvláštní legislativu, aby ochránil pašeráky lidí před stíháním. Ve vyhrazené části rezoluce EU, s názvem „O pátrací a záchranné službě“, se v textu uvádí, že „kapitáni soukromých lodí a lodí nevládních neziskových organizací, kteří pomáhají při záchraně životů na moři, konkrétně ve Středozemním moři, by neměli za poskytnutí takové pomoci riskovat potrestání“.2)

Během dvou měsíců monitorování jsme zjistili, že do Itálie bylo ilegálně propašováno nejméně 39 000 Afričanů, což bylo prováděno s plným souhlasem italských a evropských úřadů.

Více informací:

V říjnu jsme zjistili, že čtyři neziskové organizace vyzvedly lidi v libyjských teritoriálních vodách. Máme důkaz, že tito pašeráci v předstihu oznamovali svoji činnost italským úřadům. Deset hodin před tím, než přistěhovalci opustili Libyi, italská pobřežní hlídka nasměrovala neziskovky na „záchranný“ bod: Úplný záznam zde: Přistiženi při činu: „Neziskové organizace se zabývají pašováním migrantů”.

Organizace MOAS má úzké vazby na proslulého amerického vojenského dodavatele „Blackwater“, americkou armádu a maltské námořnictvo. Úplný záznam zde: „Američané převáží migranty do Evropy prostřednictvím organizace MOAS”.

Zde je k dispozici úplný seznam zapojených lodí: „Loďstvo neziskových organizací, operující u pobřeží Libye” a o tom, jak jsou lidé přesvědčováni, aby přicházeli do Evropy: “Cesta smrti do Evropy, propagovaná na webu”.

Odkazy

Američané převáží migranty do Evropy prostřednictvím organizace MOAS Source Gefira
Evropský parlament prosazuje, aby byli kapitáni lodí během záchranných akcí ve Středozemním moři chráněni před trestním stíháním Source Fairplay

https://www.zvedavec.org/komentare_7122.htm
Prisťahovalec z Afriky zapálil v Nemecku na ulici svoju manželku. Horiacu ženu videlo až 20 svedkov

V nemeckej obci Kronshagen 41-ročný muž zapálil svoju 38-ročnú manželku. Žena utrpela popáleniny na celom tele, ktorým následne v stredu večer v nemocnici podľahla. Útočníka, ktorý pochádzal z Afriky a v Nemecku žil už dvadsať rokov, polícia krátko po čine zatkla. Informáciu zverejnil server Echo24.cz s odvolaním sa na agentúru DPA.

Muž polial v stredu svoju manželku dosiaľ neznámou tekutinou na chodníku pred klinikou obce neďaleko mesta Kiel. Žena sa z miesta snažila utiecť. Dostala sa na druhú stranu ulice, kde jej pomohli okoloidúci, ktorí uhasili plamene. Tento hrozný čin videlo až 20 svedkov.

Podľa policajného hovorcu bolo telo ženy po útoku v tak hroznom stave, že nebolo možné rozoznať, či ide o muža alebo ženu.

Dvojica mala dve deti vo veku tri a sedem rokov, ktoré úrady umiestnili do náhradnej rodiny.

Podľa zverejnených informácií páchateľ pochádzal z Afriky, konkrétne z Toga. Server Kieler Nachrichten uvádza, že muž prišiel do Nemecka pred dvadsiatimi rokmi, kde získal trvalý pobyt. O tom, či žena bola tiež z Afriky, médiá neinformujú.

 

Informovanosť nemeckých médií

Český server upozorňuje, že v Nemecku v posledných dňoch prepukla výrazná verejná diskusia o informovaní tamojších médií ohľadne kriminality migrantov. Televízia ARD totiž neinformovala, že na západe Nemecka afgansky prisťahovalec znásilnil a zavraždil miestnu študentku Máriu Ladenburgerovú, ktorá sa vo svojom voľnom čase venovala pomoci utečencom. Mladá žena bola dcérou významného advokáta, ktorí úzko spolupracujú s Európskou komisiou (informovali sme

https://www.hlavnespravy.sk/pristahovalec-z-afriky-zapalil-v-nemecku-na-ulici-svoju-manzelku-horiacu-zenu-videlo-az-20-svedkov/870182