Magda Vašáryová sa viac obáva konfliktu v spoločnosti ako o deti slovenského národa

02.02.2015 16:55

Vízia pohromy Magdy Vášáryovej

Keďže už zrejme nepomáhajú nijaké pseudoargumenty, aby ľudia neprišli 7. Februára 2015 k urnám, stavia sa Magda Vášáryová (SME, 31. Januára 2015, článok Snehová búrka strachu prechádza Slovenskom) k masám so zdvihnutým prstom a s falošným „bôľom“ prorokuje spoločenskú a sociálnu katastrofu, ktorú referendum prináša:


„ Po 7. Februári budeme čeliť rozopoltenej a znepriatelenej spoločnosti a na jej prekonanie budeme potrebovať roky, ak nie desaťročie…” (!) Ďalej Magda Vášáryová smúti nad „vymoženosťami „ genderideológie, o ktoré mizivá časť našej spoločnosti zrejme príde:

„Nenávisť voči niektorým z našich detí, voči nám, ktoré nebudeme tolerovať bitky, budeme sa usilovať o kariéry a sami sa budeme rozhodovať, koľkými deťmi sa obklopíme, sa na roky prenesie nielen medzi príbuzných, ale aj na ulice, do chrámov, škôl, komunít, v ktorých sme sa cítili bezpečne. A tak okrem bezpečnosti svojho štátu zásadných problémov okolo našej zahraničnopolitickej orientácie a nedostatkami v modernizácii škôl pre naše deti (!!!) …. sa budeme zmáhať aj s kultúrnou rozpoltenosťou na Slovensku… Viem, že to prežijeme, ako všetky búrky a vojny predtým….”

S „búrkou“ – s blížiacim sa referendom – sa zrejme blíži absolútna totalita pre našich chudákov gayov a lesby, ktorých asi vo vízii Magdy Vášáryovej pošleme na mučidlá a do koncentračných táborov. Akú „búrku“ to prorokuje vlastne táto pani poslankyňa, herečka , akú víziu hrôzy – ona, ktorá si užíva plným priehrštím demokraciu, za ktorú sa na Slovensku v minulosti zasadzovala a za ktorú trpela najmä Katolícka Cirkev?Táto pani poslankyňa plače, a hovorí nevieme za koho, že „utrpeli sme v týchto búrkach plných predsudkov, zlej vôle, závisti – mnoho šrámov, stratili sme veľa družiek, ktoré zomreli na nepochopenie…“

Milá pani Vášáryová, čo tak spomenúť si na tisíce väznených zásadových kresťanov, stovky popravených, čo tak spomenúť smrť katolíckych biskupov vo väzeniach, ktorí sú dnes na oltári ako svätí? Nad čím to nariekate? Nad tým, že práve vy ste v tom komunistickom totalitnom období hviezdila ako herečka a užívala ste si plným priehrštím slávy – a iných „vymožeností“ ?

Prosíme vás, pani Vášáryová, nestraťte aspoň trocha súdnosti a nehrajte nám túto LGBTI trúchlohru.Možno – ten honorár – asi stál za to (?). Potom ale radšej odíďte z politickej scény… Anton Selecký