Humenné: Kto ochraňuje veštice v prípade Jany Vaľovej ?

24.06.2015 14:08

https://i.ytimg.com/vi/Qh4iEljH0rE/maxresdefault.jpg

www.youtube.com/watch?v=Qh4iEljH0rE

Martin Daňo ohlásil dňa 21.9.2014 kandidatúru na post primátora Mesta Humenné v komunálnych voľbách 2014. Súd ju však expresne zrušil. Prečo?
Podporte GINN v hľadaní pravdy https://www.ginn.pro/podpora
-------------------------
Dňa 10.10.2014 GINN navštívli mesto Humenné, aby zozbieral dôkazy a opýtal sa na okolnosti záhadného zrušenia kandidatúry Martina Daňa. Získali sme fotokópie súdnych spisov aj zápisnic zo zasadania mestskej volebnej komisie (MVK).
Objavili sa pochybnosti o vlastnoručnom podpise Martina Daňa na listine, kde vyhlásil, že súhlasi s kandidatúrou - údajne sa jedná o kópiu listiny a jeho podpis nie je "vlastnoručný". Nikto ho však nevyzval na to, aby túto pochybnosť odstránil, alebo sa k veci vyjadril.
Dňa 30.9.2014 MVK rozhodla väčšinovým hlasovaním (1 bol proti - prednostak MSÚ Bartko), že súhlasí s tým, aby Martin Daňo mohol kandidovať a vydali rozhodnutie o registrácii do volieb na Primátora mesta. V komisii bol aj zástupca strany "Robíme to predti / SF", ktorú založila dnes už neúspešná politička Zuzana Martináková.
Dňa 2.10.2014 o 10:30 podala na Okresný súd Humenné návrh na zrušenie registrácie M. Daňa členka strany "Robíme to pre deti / SF", ktorá je súčasťou koalície strán, ktoré do komunálnych volieb podporujú súčasnú primátorku mesta a bývalú vešticu Janu Vaľovú (SMER-SD) - Ľubica Burešová. Tá len nedávno získala mimoriadne atraktívnu pracovnú pozíciu na mestkom úrade - stala sa vedúca odboru školstva.
Súd návrh preskúmal, splnomocnil vyššiu súdnu úradnícku aby nahliadla do volebných spisov a tá zvláštnym spôsobom (pohľadom) zistlia, že sa zrejme jedná o kópiu vyhlásenia kandidáta a súd iba za pár hodín, v rovnaký deň, keď návrh bol podaný, rozhodol, že ruší registráciu Martina Daňa v komunálnych voľbách 2014. Proti rozhodnutiu súdu sa nedá odvolať!
Zdá sa, že v Humennom sa začínajú diať čudné veci... Žeby na pomoc primátorke prišli aj nadprirodzené sily :-)
-------------------------
Každá forma mágie znamená obrátiť sa k diablovi.
Gabriele Amorth, rímskokatolícky kňaz a najznámejší, žijúci exorcista (*1925, Modena, Taliansko)
-------------------------
GINN podporujú občania https://www.ginn.pro/podpora
-------------------------
Účinkovali: Ľubica Burešová (vedúca odboru školstva, politická strana Robíme to pre deti, Slobodné fórum), Jana Vaľová, Martin Daňo
Miesto: Mestský úrad Humenné
Produkcia: GINN a Martin Daňo © 2014
Séria: Gorila, Megalodon, Slovensko, Slovakia, 2013, 2014