Ego sa ospravedlnil za vulgárne video ...

06.05.2015 19:39

Ego sa ospravedlnil za vulgárne video a spropagoval nový album

09.11.2014 19:18 | Internet | mk

Spevák Michal "Ego" Straka z Piešťan sa podvečer ospravedlnil za vulgárne video, ktorým reagoval na kauzu predraženého CT prístroja, ktorý kúpila piešťanská nemocnica, kde bol v správnej rade. Zároveň využil kauzu na promovanie svojho nového albumu.

 


Straka sa v statuse na facebooku ospravedlnil za video a a svoju „emotívnu reakciu" vysvetlil týždeň trvajúcim osočovaním a rasizmom voči svojej rodine.
Požiadali sme ho o vysvetlenie, komu a za čo vyhrážku adresoval a aké útoky má namysli.

 

 

Speváka sme požiadali o vysvetlenie, aký súvis s prípadom má spomínaný Ľubomír a aké osočovanie voči svojej rodine má namysli.

 

Na svojej oficiálnej stránke na facebooku spevák ponechal skrátenú verziu videa, kde už nie sú vulgárne útoky na istého Ľuba a jeho rodinu. Ostalo tam jeho vyjadrenie, že v Piešťanoch majú skvelé CT a že on sa nabalil len na rappe.

Video Ega sa dostalo aj do parlamentu. Počas aktuálnej mimoriadnej schôdze Igor Matovič (OĽaNO) pustil v parlamente video Ega, s upozorením, že ide o nominanta Smeru a poslancov Smeru sa pýtal, ktorý "idiot" ho tam nominoval. Na video upozornili aj ďalší opoziční poslanci.

Podrobnosti: Ego nahral vulgárne video ku kauze predraženého CTčka

Podvečer spevák využil kauzu okolo svojho idea na to, aby si odpromoval svoj nový album. "Jedine čo je pravda je, že na prípade, ktorý prebehol v súlade so zákonmi SR, extrémne zneužívajú moje meno na svoju propagandistickú a lživú kampaň. Všetci, ktorí si ma berú do úst. Stojím si za tým. Som len obraz doby, checkuj nový singel, MIER." Slovíčkom mier zakončil aj svoj emotívny prejav vo videu, kde vulgárne nadával deťom a želal istému Ľubovi smrť.

 

Pôvodná verzia videa, ktorú zverejnil Straka. 

www.omediach.com/internet/item/5391-ego-sa-ospravedlnil-za-vulgarne-video-a-spropagoval-novy-album