Aktuálne: Útok na naše deti sa zintenzívňuje,

28.11.2014 00:11
Aktuálne: Útok na naše deti sa zintenzívňuje, video: Prečo by som sa mal spovedať

CBR Aktuality

Milí priatelia,

tutkováedk dnešnému dňu sme rozposlali 25 tisíc letákov pre farnosti, ktoré si objednali letáky Katolíci bránia manželstvo. Náš emailový zoznam farností však nie je úplný a tiež veľkú väčšinu farností sa nám emailom nepodarilo skontaktovať. Preto sme sa rozhodli zvyšným cca. 2000 farnostiam poslať ponuku našich letákov poštou.

Pre vidiecke farnosti plánujeme pribaliť 10 letákov a pre tie v mestách 50ks. Rátame, že celkovo poštovné výjde na 1400 Eur. Prosím, podporte CBR štedrým príspevkom 10,- EUR, 25,- EUR, 50,- EUR alebo i viac, ak si to môžete dovoliť, na účet 2000613869/8330 aby sme mohli predreferendový leták rozposlať všetkým farnostiam.

Ak budete vo štvrtok 27.11. v Košiciach, príďte na moju prednášku na tému Kultúra smrti pod rúškom ľudských práv, ktorá sa uskutoční po tohtomesačnej pro-life omši v Uršulínskom kostole. Toto podujatie, ktoré začína o 17. hod organizuje Aliancia za život a Deti sv. Alžbety.

Pre inšpiráciu pripájam aj link na môj najnovší článok na portáli Postoy: Rozširovanie štátnych lacných škôlok nie je prorodinné riešenie.

Vaša v zápase za kultúru života a rodiny,   Ing. Jana Tutková, M.A. riaditeľka