Africkí prisťahovalci kričali v Berlíne: “Zabijeme Vás všetkých!” + SNS: Požiadavka Európskej komisie premiestniť utečencov na Slovensko je nelegitímna

02.06.2015 22:55

Africkí prisťahovalci kričali v Berlíne: “Zabijeme Vás všetkých!” + SNS: Požiadavka Európskej komisie premiestniť utečencov na Slovensko je nelegitímna

Afričtí přistěhovalci křičeli v Berlíně: „Zabijeme vás všechny!“

Následující dopis jsem dostal včera prostřednictvím e-mailu. Poukazuje na neuvěřitelné scény s přistěhovalci, o kterých si v médiích hlavního proudu nikdy nepřečtete. Uprostřed Berlína „pláčou“ černí žadatelé o azyl a vyhrožují při tom zabíjením Němců. To vše za asistence domácích multikulti spolků jako Antifa a podobných. Pro každého hosta je snad o svém domácím, který mu poskytl stravu a střechu nad hlavou, nemyslitelné takto uvažovat, natož to křičet veřejně. Je to snad alespoň jasnější: Takové azylanty nepotřebují žádné země a měly by je ihned deportovat tam odkud přišli. A ti Němci, kteří podněcují takové zrůdné věci a pomáhají jim, patří k soudu pro velezradu. MM

berlin
Vážený pane Mannheimer,
dnes odpoledne jsme byli v Berlíně-Steglitz, abychom obstarali nějaké nákupy. Steglitz je skvělá čtvrť se spoustou obchodů.
Zatímco jsme se volným krokem přicházeli k obchodům, najednou jsme uslyšeli z opačné strany jakési divoké „bečení“ a zahlédli obrovský pochod černošské skupiny z Ghany (měli svoje vlajky) …. Demonstrovali a křičeli:
„Vy chcete zabít nás, ale my zabijeme vás!“
berlin
Jednou v angličtině, jednou ve francouzštině, k tomu mávali vlajkami a všelijak bučeli. Nikde žádná policie, nikde žádné vojsko chránící „příjemce“ výhrůžek. Naopak „bílé“ auto, které doprovázelo projevy této skupiny „žadatelů o azyl“ řevem z reproduktorů!
Občané, mladí a staří stáli vpravo a vlevo, na obou stranách ulice s bezvýraznými tvářemi, takže jste nemohli ani cítit její vnitřní postoj. Jen dva mladí kolemjdoucí vyjádřili své rozhořčení a křičeli směrem k demonstrantům nějaké repliky.
Taková byla naše odpolední zkušenost! Viděli jsme tolik a přitom nic. Na obličejích přihlížejících jsme hledali alespoň některé z emocí v podobě hněvu, rozhořčení, smutku, hrůzy …. ale nic … jen mrtvé duše …

Nebudete mi věřit, jak je mi smutno, že jsme viděli … nezájem, apatii … Lidem už na ničem nezáleží, nebo jsou natolik lhostejní? Bylo to pro nás smutné odpoledne. Už jsme neměli dále žádnou touhu jít nakupovat a raději jeli vlakem zpátky domů.
Když si potom pustím rádio a z něj slyším ty žvásty o EU, její politice, kvótách, sankcích proti Rusku a dalších nesmyslech, je mi smutno. Bude válka v Evropě, bude válka proti Rusku, nebo nás ti přistěhovalí černoši opravdu dříve pozabijí sami?

https://pravyprostor.cz/africti-pristehovalci-kriceli-v-berline-zabijeme-vas-vsechny/

SNS: Požiadavka Európskej komisie premiestniť utečencov na Slovensko je nelegitímna

SNS reaguje na margo plánov Európskej komisie na relokáciu utečencov do členských krajín EÚ

Slovenská národná strana chápe znepokojenie slovenskej verejnosti z rozhodnutí Európskej komisie a Európskeho parlamentu, ktoré sa pokúšajú preniesť dôsledky svojich zlých zahranično-politických rozhodnutí na bedrá občanov členských štátov EÚ. Na margo plánov EK na relokáciu utečencov do členských krajín EÚ to vyhlásil prvý podpredseda SNS Jaroslav Paška.

“SNS pripomína, že masívna imigračná vlna zaťažujúca Európu je vyvolaná vážnou destabilizáciou politického prostredia v Stredomorí, za ktorú sú zodpovedné tie krajiny únie, ktoré kvôli presadeniu svojich individuálnych štátnych záujmov vojensky a politicky intervenovali v krajinách Blízkeho východu a severnej Afriky,” vyhlásil Paška. “Participovali na zvrhnutí stabilných vlád, aj na vyvolaní súčasného organizačného bezvládia,” dodal.

SNS konštatuje, že Európska agentúra pre správu operatívnej spolupráce pri vonkajších hraniciach (FRONTEX) napriek masívnym finančným dotáciám neplní svoju funkciu a dlhodobo zlyháva v koordinácii ochrany vonkajších hraníc EÚ, čoho dôkazom sú tisícky ilegálnych imigrantov prichádzajúcich denne na územie Únie.

SNS tvrdí, že Európska služba pre vonkajšiu činnosť, ktorú vedie vysoká predstaviteľka EÚ pre zahraničné veci a bezpečnostnú politiku Federica Mogherini s “tisíckami úniou dobre platených odborníkov a diplomatov”, si neplní svoje povinnosti, keď nevytvára v susedných krajinách Stredomoria kooperatívne prostredie, potrebné na elimináciu organizovaného prevádzačstva a ilegálneho pohybu migrantov.

“Odmietame zbavovanie sa zodpovednosti európskych inštitúcií za organizačné a pracovné zlyhania pri ochrane územia EÚ, ako aj prenášanie dôsledkov zlej, lajdáckej, nekompetentnej práce bruselských zamestnancov na bedrá občanov členských štátov EÚ,” vyhlásil podpredseda SNS.

“Odmietame princíp kvót Európskej komisie na prerozdelenie migrantov, opierajúci sa o mechanizmus núdzovej reakcie podľa článku 78 odseku 3 Zmluvy o fungovaní EÚ, ako nelegitímny. Uvedené ustanovenie hovorí o akútnej a dočasnej pomoci, nie o prevzatí trvalého bremena pomáhajúcim členským štátom, a preto uvedený článok nie je možné akceptovať ako právny základ Komisiou vynucovaného riešenia,” upozorňuje.

“SNS preto podporuje oprávnený odpor slovenskej verejnosti voči nelegitímnym rozhodnutiam a opatreniam európskych inštitúcií zasahujúcim do zvrchovaných práv slovenského štátu a jeho občanov, a dôrazne žiada vládu SR, aby neustúpila svojvôli bruselských úradov a dôrazne odmietla akékoľvek umiestňovanie ekonomických migrantov inštitúciami Európskej únie na území Slovenskej republiky,” uzatvára Paška.

https://www.hlavnespravy.sk/sns-poziadavka-europskej-komisie-premiestnit-utecencov-na-slovensko-je-nelegitimna/627073