Tabletky PMMA (náhrada za extázu) sa šíri v Írsku a zabijala - tínedžerka zomrela

18.05.2015 23:10
Krásna tínedžerka išla oslavovať s kamarátmi, no jeden moment všetko navždy zmenil: Obrovská tragédia! Ana skolabovala na diskotéke.
 
dnes, 20:00 | Tínedžerka išla na diskotéku s kamarátkami, no ani netušila, ako hrozne sa to skončí. 

Mladá Írka Ana Hick (18) sa chcela len zabaviť, no stalo sa jej to osudným. Siahla totiž po lacno kúpených tabletkách, ktoré mali byť akýmsi mixom extázy a iných drog. Výsledok na seba nenechal dlho čakať. Krásna Ana dostala infarkt a skolabovala rovno pred budovou diskotéky. Privolaní záchranári potvrdili, že dievča dostalo zástavu srdca. Podľa denníka Irish Mirror ju odviezli do najbližšej nemocnice, kde sa jej stav rapídne zhoršil a dievča zomrelo.

Celé Írsko je z tejto tragédie v šoku. Tabletky PMMA sú lacnejšou alternatívou extázy a pomaly zaplavujú celú krajinu. Obsahujú metamfetamín a sú plné toxických chemikálií, ktoré môžu spôsobiť fatálne následky. Rodičia sú z tragédie zdrvení. Anin otec sa ponáhľal z USA do Írska, aby mohol byť poslednú noc pri svojej dcére. Priatelia sa takisto z tejto hrôzy ťažko spamätávajú. "Ana bola taká milá," povedal jeden z nich. Stačilo však jedno zlé rozhodnutie a jej mladý život už nikto a nič nevráti.