Prezident SR Ivan Gašparovič a Jana Vaľová - primátorka mesta Humenné - incident - kamera č. 1

24.06.2015 21:43

https://lh5.googleusercontent.com/-fva6Ob8W1QY/UiwbkasFtgI/AAAAAAAAEL4/USNa7yjoOoI/s600-no/dano-gasparovic-incident.png

www.youtube.com/watch?v=ci4JqGIfw_U

Upozornenie: Toto je prvé video z kamery č. 1 - až na ďalšom videu kamery č. 2, ktorej záznam sme zrekonštruovali, uvidíte celý a nepretržitý priebeh toho čo sa dnes udialo. Možno príde ešte dnes, alebo v priebehu víkendu... pretože chceme zakomponovať aj vyjadrenie hovorkyne PZ a identifikovať všetkých aktérov.
----------------------
Pardon za zníženú kvalitu zvuku pre amatérsku kameru s nedobre upevneným mikrofónom.
----------------------
Dňa 6.9.2013 navštívil Prezident Slovenskj republiky - Ivan Gašparovič mesto Humenné. Privítala ho primátorka, poslankyňa NRSR a členka mnohých výborov - Jana Vaľová.
Televíza JOJ zverejnila neobjektívnu správu, že "istý muž" a "údajný novinár" sa dobíjal ku Prezidentovi SR - tieto pochybné informácie čerpali od hovorkyne Policajného zboru.
Daňo sa ale nikde nedobíjal - slušne počkal príchodu Prezidenta SR Gašparoviča a spolu s primátorkou Janou Vaľovou ho nasledoval pokojne až ku jej kancelárii na 2. poschodí Mestkého úradu v Humennom - kde ho nevpustili a zákaz vstupu agentom úradu pre ochranu ústavných činiteľov rešpektoval a zostal na chodbe, kde ho následne začal napádať neoznačný agenta, ku ktorému sa následne pripoji ďalší.
Teda boli tam dvaja tajní agenti s úmyslom umelo vyprovokovať situáciu bez svedkov - vzhľadom ŠTBáci pred 80tych rokov.
Situáciu vyhrotili umelo tak, že ma postupne napádali a ničili techniku a nechceli sa transparentne identifikovať aby som vedel, že majú oprávnenie ma kontrolovať. Až po kriku a príchode svedkov boli ochotní vytiahnuť svoje preukazy.
Všetko je natočené na nepretržitom zázname - toto čo zverejňujeme teraz je iba krátky úsek a nevidno - čo bolo predtým a čo potom - to budete môcť zhliadnuť na nasledujúcom videu od počiatku až dokedy ma nezatvorili do cely predbežného zadržania.
Uvidíte, či verzia hovorkyne PZ je pravidvá alebo účelová s cieľom očistiť nezákonný zásah policajtov a tajných služieb.
----------------------
Privolaná hliadka polície mi neumožnila ani vybrať z vrecka PAS - na pokyn jedného z utajených agentov ma spútali a odvietli a pustili, až keď Prezident opustil mesto Humenné.
Policajný zásah bol tvrdý a neadekvátny. Mám množstvo pomliaždenín a aktívny odpor som nekládol. Bude to predmetom prešetrenia inšpekcie Ministerstva vnútra, prípadne trestného
---------------------
Tu je linka na TV JOJ: https://udalosti.noviny.sk/z-domova/06...
---------------------
Séria: Gorila, Megalodon, Slovensko, Slovakia, 2013