Nem értem ICOCRIM! Rokovanie zastupiteľstva v maďarčine?!

30.06.2015 12:54

https://i.ytimg.com/vi/ufGUkAMEHEU/maxresdefault.jpg

www.youtube.com/watch?v=ufGUkAMEHEU

Dňa 19. Marca 2015 sa uskutočnilo zasadanie Mestského úradu v Komárne. Hlavným bodom rokovania bola umelovo vyvolaná kauza, ktorú spustila pochybná organizácia ICOCRIM a jej podplukovník Ivan Katrinec na tlačovej konferencii dňa 19. Februára 2015 v Bratislave.
GINN podporujú občania https://www.ginn.press/podpora
-------------------------
Na tlačovej konferencii boli prezentované podvrhy a nepravdy zrejme s cieĺom vyvolať napätie u obyvateľov mesta Komárno, kotré mali viesť k výmene vedenia vodárenskej spoločnosti KOMVaK a postupne túto spoločnosť sprivatizovať. To dokazuje aj skutočnosť, že len pár dní po tejto účelovej tlačovek sa na programe schválenia mesta objavili nové stanovy spoločnosti, ktoré zaviedli aj inštitú obmedzenia prevoditeľnosti akcií - to sa robí v prípade, že spoločnosť má viacero akcionárov. KOMVaK má však len jedného akcionára - mesto Komárno. Pochybnosti potvrdzuje aj to, že so zmenou primátor prišiel krátko po svojom ustanovení do funkcie. Preto GINN skúmal, kto sa podieľal na jeho volebnej kampani a zistili sme, že mu na ňu prispela aj podnikateľská dvojica Jozef a Ľudovít Koncern, ktorí cez spoločnosť COM-Therm s.r.o. ovládajú tepelné hospodártvo mesta.
Môže byť dôvodom vyvolania neexistuúcej kauzy mocenská snaha bratov získať vodné zdroje v Komárne? Kto si objednal jednotku ICOCRIM aby zverejnila podvrhy?
---------------------------
Čo je ICOCRIM uvidíte na tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=6F2dn...
ICOCRIM je občianske združenie, ktoré len predstiera funkčnú medzinárodnú štruktúru a využíva klamlivé policajné a vojenské hodnosti a uniformy, aby zavádzali verejnosť.
-------------------------
Takmer celé rokovanie MsÚ Komárno bolo v Maďarčine. Malo by však byť v jazyku, ktorému všetci rozumejú a konanie zastupiteľstva považujeme za nezákonné. Aj primátor komárna Stubednek zrejme zabudol, že v kampani lákal voličov na obidva jazyky - zdá sa však, že Slovákov z ďalšieho občianskeho života vylúčil hneď po svojom zvolení do funkcie..
-------------------------
Celá umelo vyvolaná kauza na objednávku vyznieva ako dobre organizovaný útok voči mestskej spoločnosti KOMVaK, ktorá za posledné 4 roky priniesla najviac investícií do mesta a majetok vytvorila takmer z nuly len vlastnou činnosťou a mestu Komárno priniesla príjem už takmer 6 mil. EUR! Komu mala slúžiť akcia ICOCRIM? Myslím, že celé dianie nie je v záujme obyvateľov Mesta Komárna a slúžiť len ako nástroj záujmových skupín.
-------------------------
GINN podporujú občania https://www.ginn.press/podpora
Účinkujú: Jozef Zaťko (ICOCRIM), Ivan Katrinec (ICOCRIM), Анатолий Ремизов, Rastislav Striško (TV JOJ), Jozef Konczer a Ľudovít Konczer, Martin Daňo, Lászlo Stubendek (primátor),
Dotknuté spoločnosti: KOMVaK a.s., COM-Therm s.r.o, Mestský úrad Komárno, IKOKRIM, ICOCRIM, ИКОКРИМ, GINN
Ďalšie kľúčové slová: megalodon, gorila, nakrúcanie, politika, vláda, parlament, SMER-SD, demokracia, totalita, smrť, genocída, národ, Panasonic HX-A500, Canon VIXIA/LEGRIA HF-G25
Produkcia: GINN a Martin Daňo © 2015
Séria: Gorila, Megalodon, Slovensko, Slovakia, 2015