Nechceli robiť sexuálne otrokyne, museli zomrieť. Poprava 19 mladých žien Islamským štátom vydesila svet

10.08.2015 22:19

Obchod s bielym mäsom v rámci Islamského štátu stále viac znepokojuje svetovú verejnosť

Dôvodom smrti 19 nevinných dievčat bolo, že nechceli praktizovať sexuálny džihád. Dievčatá čakala hrozná poprava, ktorá odhalila pozadie obchodu s bielym mäsom v rámci Islamského štátu, informoval portál Extra.cz.

Sexual jihad

Islamisti si zo zajatých žien robia sexuálne otrokyne. Až šesť rôznych bojovníkov IS si môže kúpiť jedno dievča. Podľa veľvyslanca OSN sa islamisti k zajatým ženám správajú ako ku kanistru benzínu.

Miesto znásilňovania – odsúdené na smrť

Devätnásť žien odmietlo osud byť dennodenne znásilňované. Za to, že odmietli, boli odsúdené rovno na smrť. Totiž “otrokyňa” bez sexu pre islamistov nemá žiadny význam. Islamský štát je teroristická skupina. Za cieľ si dala rozsievať strach a vraziť kôl sporov medzi moslimov a kresťanov. Ale aj medzi moslimami samotnými. To, čo po tejto skupine zostáva sa dá jednoducho nazvať zverstvami.

Predpokladá sa, že všetky dievčatá boli pravdepodobne popravené v Mosule. Je to jedna z pevností Islamského štátu.

Dievčatám sa vyhol osud, ktorý čaká väčšinu zajatkýň IS. Hierarchia je jednoduchá – najkrajšie putujú k vrcholu teroristickej organizácie. Ostatné dievčatá idú na nechutný trh – tam sa v ponukách predháňajú bojovníci.

Čo stojí ľudský život podľa Islamského štátu?

V Islamskom štáte sa dá kúpiť ľudský život. A približne za koľko? Cena za kresťanskú ženu medzi 40-50 rokov v prepočte stojí 40 euro. Vekom dole sa zvyšuje suma, za ktorú sa predáva. Ženy medzi 30-40 rokov – 70 euro. Mladšie ženy medzi 20-30, tam sa cena pohybuje na 80 euro. Život dievčat od 10-20 rokov na zvyšuje na 120 euro. Najviac stoja dievčatá v rozmedzí 1-9 rokov – 160 euro.

Za približne takého ceny sa pohybuje život jednej ženy z pohľadu Islamského štátu. Samozrejme, tie najkrajšie panny majú najvyššiu cenu a militanti IS si z nich robia sexuálne otrokyne. V prípade odmietnutia ich zaživa upália.

Zainab Bangura je špeciálna vyslankyňa OSN a hovorila s mnohými ženami, ktoré trpeli pod nadvládou islamistov. Priviezla zo sebou šokujúce svedectvo o sexuálnom násilí, ktoré sa v Islamskom štáte deje každý deň.

Teroristi napadnú dedinu. Zabijú všetkých mužov a zvyšné ženy vyzlečú donaha. Vykonajú testy panenstva a následne sú dievčatá odosielané na aukcie otrokov.

Dievčatá ako “tovar” sú na trhu vystavované nahé a rozpútava sa búrlivý boj o ne. Velitelia si môžu vyberať ako prvý. Potom nasledujú bojovníci. Tí si zoberú väčšinou 3 až 4 dievčatá. Keď ich prestanú baviť, po niekoľkých mesiacoch ich znova predajú.

Len neodporovať

V prípade, že dievča odporuje, čaká ho hrozný osud – upálenie zaživa. Ak niektoré dievča nedokáže niesť toto bremeno, sama sa rozhodne ukončiť život. Obesia sa pomocou šatiek, ktorými si bežne zakrývajú hlavu. Na niektorých miestach z tohoto dôvodu zakazujú otrokyniam šatky nosiť.

Sexuálne násilie je v Islamskom štáte používané aj ako nástroj trestu, poníženia, demoralizovania obyvateľstva a mučenia za účelom získania informácií. Samozrejme, prostredníctvom obchodu s otrokmi sa teroristom darí financovať vojenské akcie.

V mene Islamského štátu zabíjajú už aj deti

Detskými vrahmi bolo v amfiteátri sýrskej Palmyre popravených 25 sýrskych vojakov. Početné obecenstvo sa prihliada na zabíjanie pod čiernou vlajkou. Nezisková organizácia SOHR tvrdá, že diváci sú donútení násilím a vyhrážkami, aby sa na popravu pozerali.

Islamský štát si vychováva detskými vrahmi novú generáciu. A to ku všetkému odhodlaných bojovníkov. Sú to fanatici bez vlastného názoru a myslenia.

https://www.hlavnespravy.sk/nechceli-robit-sexualne-otrokyne-museli-zomriet-poprava-19-mladych-zien-islamskym-statom-vydesila-svet/655406