Natáliu Žembovú zastrašili, Marián Kuffa vyšetrovaný Amnesty International, Nový typ “teroristu” – Polarizátor,...

23.01.2015 11:40

Moderátorke RTVS,  38 ročnej trojnásobnej matke  Natálii  Žembovej (na obr.)  médiá “odkázali”, že ak katolícka TV LUX odvysiela spot Aliancie za rodinu, v ktorom účinkuje, príde o prácu. Ako sme sa dozvedeli, TV LUX stiahla po dvoch odvysielaniach spot z obrazovky, a to priamo na prosbu menovanej.  Natália Žembová, ktorá si ešte pred pár dňami stála za svojím rozhodnutím účinkovať v spomínanej reklame, bola zrejme hrubým spôsobom zastrašená.

Kuffa 7

***************************

Ďaľší príklad:  Známy charizmatický Kňaz  Maroš Kuffa (na obr.) pyká za svoje verejne prezentované názory o homosexualite.  Na udanie vraj “neznámej osoby” ho navštívila polícia a vyšetrovala ho. Do Žakoviec sa unúvala aj známa sionisticko-dúhová organizácia Amnesty International a vyvíjala na Mariána Kuffu nátlak, aby svoje výpovede o homosexualite odvolal.   Podrobnosti prinesieme.

*******************************

Dôležité upozornenie!

Tí, ktorí prídete dňa 7. februára 2015 k referendovým urnám, dávajte pozor!   Nezakrúžkujte trikrát ÁNO,  ale ho PREŠKRTNITE!   Ak kolonky ÁNO zakrúžkujete, bude to neplatný hlas a komisie majú príkaz nevydať vám opravný hlasovací lístok!

******************************

Podľa včerajšieho vydania Hospodárskych novín, bol rektor Trnavskej Univerzity JUDr. Marek ŠMID   konfrontovaný otázkou, prečo na pôde Trnavskej Univerzity nad-tatrou-sa-blyskavystúpila dr. Željka Markič, a to v diskusii “BEZ OPONENTOV.”   Nuž pozrime sa, ako púšťajú oponentov na svoje diskusie “inakší” bratia.  Žilinská univerzita pod nátlakom diskusiu so Žejkou Markič na svojej pôde napokon odvolala.

Objavil sa ďalší zaujímavý terminus technikus, ktorý zrejme vymysleli milí priatelia cesnaku a predvarených bôbov – a to termín POLARIZÁCIA spoločnosti.  Vraj kampaň za účasť na referende o rodine “polarizuje” slovenskú spoločnosť.  Mali sme tu už komunistické termíny, ako kulak, diverzant,  rozvracač a podobne, v súčasnej dobe tu máme extrémistu,  fundamentalistu či teroristu, ale pojem  POLARIZÁTOR je priam excelentný. Ako keby tí tzv. “inakší” naopak nechceli nie len “polarizovať ”  ale úplne “prepólovať” celú spoločnosť.  Nevedno, aká trestná sadzba bude za tzv. “polarizáciu”, ale naši “strážci demokracie” určite niečo vymyslia. Nuž, nad Tatrou sa blýska, hromy sú predo dvermi…

Prosíme vás, nahláste nám všetky prípady diskriminácie úradov a akýkoľvek druh zásahu proti korune demokratických práv – referendu občanov.   a to na    magnificatslovakia@gmail.com       Anton Selecký

“Trestný čin” Mariána Kuffu: – “homoideológia je genocída nášho národa”

papez-frantiseSv. Otec František povzbudil Slovensko k odvahe pri podpore rodiny

Vatikán 22. januára (RV) Na dnešnej rannej svätej omši pápeža Františka v kaplnke Domu sv. Marty vo Vatikáne sa zúčastnila skupina Slovákov. Išlo o 25 mladých ľudí študujúcich alebo pracujúcich v Ríme, ktorí sa podieľajú na živote Slovenskej katolíckej misie v Ríme (SKM).

Svätý Otec už pri úvodnom privítaní vyjadril radosť z ich aktívnej účasti na živote Rímskej diecézy a vyjadril svoj záujem o súčasnú situáciu na Slovensku. Ocenil pozornosť, aká sa na Slovensku venuje úsiliu o ochranu hodnoty rodiny v súvislosti s pripravovaným referendom. Slovákov v tomto smere povzbudil k odvahe, aby mali „coraggio“.

Pri svätej omši, ktorá sa konala vo zvyčajnom čase o siedmej hodine ráno, koncelebrovalo so Svätým Otcom desať mladých kňazov študujúcich v Ríme, pochádzajúcich z viacerých slovenských diecéz a reholí. Viac ako polovicu tvorili aktívni laici, ktorí sa každú nedeľu stretávajú na slovenskej omši v kostole San Girolamo della Carità v centre Ríma.

Prítomné boli aj tri rehoľné sestry zo Slovenského pápežského kolégia sv. Cyrila a Metoda. Duchovný správca SKM Ľubomír Majtán v mene všetkých na záver odovzdal Svätému Otcovi album fotografií zo života SKM s uistením o modlitbe za neho a s prosbou, aby aj on v modlitbe pamätal na slovenské rodiny.  TK KBS

Aby sme dali slovo aj “druhej strane” , alebo “brutálny nátlak” na homosexuálov

https://www.alianciazarodinu.sk/

Podporme finančne Referendum!

https://www.alianciazarodinu.sk/chcem-pomoct/sponzor/

———- Správa poslaná ďalej ———-
Od: Aliancia za rodinu <info@alianciazarodinu.sk>
Dátum: 22. januára 2015, 1:30
Predmet: Pomoz referendu
Komu: “arimateasdr@gmail.com” <arimateasdr@gmail.com>

Toto je najdôležitejší email roka!

Milý ochranca detí a rodiny, vážený podporovateľ referenda a Aliancie za rodinu!
Chceš pomôcť motivovať ľudí, aby prišli na referendum v sobotu 7. februára?

Po cenzúre médií nám teda zostávajú “už len” ľudia ako si Ty, ľudia ochotní niečo robiť pre budúcnosť svojich detí a Slovenska. Príklady zo zahraničia nám ukazujú, že k ohrozeniam treba pristupovať PREVENTÍVNE, aby nezašli priďaleko, že Európa a svet potrebujú víťazstvo – 3x ÁNO v tomto referende!

Máme ešte 2,5 týždňa. Chceme ľuďom na Slovensku aj cez Teba priblížiť dôležitosť referenda a vysvetľovať, prečo majú 7. februára prísť povedať 3x ÁNO deťom a rodine.
TU nájdeš odpovede na Často kladené otázky, ktoré boli vypracované na základe relevantných faktov a štúdií www.alianciazarodinu.sk/user-files/FAQv1.pdf Prosíme o šírenie týchto informácií, aby sa ľudia dozvedeli o čom je naozaj referendum. Stručnejšiu prezentáciu nájdeš na https://www.alianciazarodinu.sk/user-files/Aliancia-za-Rodinu_3.pdf

AKO DOSIAHNEME 50%-TNÚ ÚČASŤ?
Ozývajú sa nám množstvá ľudí z celého Slovenska, ľudia žijú referendom! Spoločne to môžeme dokázať! Nižšie nájdeš možnosti, ako sa aj Ty môžeš pridať k tomuto historickému momentu Slovenska.

Správy Gloria TV, 22. januára 2015

Správy Gloria TV, 23. januára 2015

ČO MôŽEŠ UROBIŤ?
1. Objednaj si tričko a letáky na referendum@alianciazarodinu.sk alebo si letáky zatiaľ vytlač z https://www.alianciazarodinu.sk/na-stiahnutie/ -> časť LETÁK a rozdaj ich spolu so svojimi priateľmi ľuďom na frekventovaných miestach vo svojom meste/obci. S úsmevom a milým prístupom sa takto referendum dostane medzi ľudí.
TIP: Pri odovzdávaní letáku môžeš používať slogany:
– Hlasujte v SOBOTU 7.februára v referende!
– Povedzte 3x ÁNO deťom a rodine!
– Pomôžte aj vy chrániť deti a budúcnosť Slovenska!

2. Oslov všetkých svojich priateľov. Urob si zoznam svojich priateľov, príbuzných a ďalších kontaktov – ZAVOLAJ im pred referendom, napíš im SMS v deň referenda a motivuj ich, aby hlasovali podľa svojho názoru – každý občan má právo hlasovať a každý hlas je dôležitý! Vytvorte miestnu bunku kampane a spolu meňte svoje mesto/obec.

3. Motivuj ľudí prezentáciou vo svojom meste, fakulte, farnosti… Prečo je referendum dôležité?https://www.alianciazarodinu.sk/user-files/Aliancia-za-Rodinu_3.pdf Spýtaj sa kompetentných na svojej fakulte, škole, farnosti, či je možné usporiadať prezentáciu a informuj nás o nej na info@alianciazarodinu.sk

4. Facebook kampaň – logo. Ak máš Facebook alebo účet na inej sociálnej sieti, zmeň si  profilový obrázok na obrázok s logom Aliancie (https://www.alianciazarodinu.sk/user-images/avatar.png). Týmto spôsobom bude pri každej tvojej aktivite informácia o referende, bude sa tak šíriť aj medzi tvojimi priateľmi

5. Facebook kampaň – selfie. Urob selfie video s odpoveďou, prečo Ty ideš na referendum a zaves ho na sociálne siete. Daj nám o ňom vedieť.

6. Facebook kampaň – challenge. Sprav svoju fotku alebo video s referendovým materiálom (leták, plagáty, tričko Aliancie…), zverejni ho na Facebooku. Do textu pod ním označ seba a otaguj 5 svojich priateľov. Vyzvi ich, aby urobili to isté.

7. Vylep plagáty. Vytlač si plagát a daj ho na svoje okno, dvere, auto, v práci… a takto informuj všetkých, ktorí prejdú okolo! (plagát nájdeš na https://www.alianciazarodinu.sk/na-stiahnutie/) Daj si vyrobiť alebo si na referendum@alianciazarodinu.sk objednaj plachtu a zaves ju na svoj plot, dom či balkón.

8. zaplať pár euro za oznam v miestnom rozhlase o referende (text na https://www.alianciazarodinu.sk/na-stiahnutie/ -> Dokumenty k referendu). Kontaktuj miestne a celoštátne médiá, vyzvi ich, aby hovorili viac o referende. Ohraď sa, že ako ich používateľ a občan požaduješ objektívnosť. Motivuj svojich priateľov, aby urobili to isté. Týmto spôsobom médiá môžu byť stimulované na informovanie o referende.

9. choď sa do domova dôchodcov spýtať, či už majú objednanú hlasovaciu urnu. Ak nie, stiahni si žiadosť a pomôž ju vyplniť a zaniesť na miestny úrad – https://www.alianciazarodinu.sk/na-stiahnutie/ -> Dokumenty k referendu

10. Odfoť svoje kampaňové aktivity, pošli na info@alianciazarodinu.sk a pridaj krátku správu, prečo podporuješ referendum.

Veľmi si ceníme všetku Tvoju pomoc! Raz budeme spolu spomínať na tento čas, ako na historický moment ochrany detí a rodiny.

TOMÁŠ KOVÁČIK
Aliancia za rodinu
Gorkého 15,
811 01 Bratislava
info@alianciazarodinu.sk
č.ú.: 5052725743/0900, Slovenská sporiteľňa

PS: Prepošlite tento email aj svojim priateľom a pozvite ich k pomoci referendu.
PS2: televíziami zakázanú reklamu Aliancie za rodinu si môžete pozrieť na https://www.youtube.com/watch?v=_RcmF68WUtE

Táto správa bola doručená na arimateasdr@gmail.com.
Ak si neprajete viac dostávať tieto správy, odhláste sa na: https://alianciazarodinu.cmail1.com/t/t-u-typdld-tuurhuhki-r/

Správy Gloria TV Global 22. januára 2015

Adorácia – plagát

_JurinovaTK_2396189959Jurinová: Nabádať na neúčasť v referende je nebezpečná kampaň

Bratislava 22. januára 2015 (TASR/HSP/Foto:TASR)

Jurinová tvrdí, že nabádanie na neúčasť v referende je nezodpovedný postoj, sama  zároveň pripúšťa, že jeho výsledky môžu zmeniť rodinnú politiku štátu

Nabádať na nevyjadrenie názoru v referende je nebezpečná kampaň, najmä v kontexte Slovenska, kde aj volebná účasť je chronicky nízka. Slováci by mali preto využiť právo hlasovať v referende o rodine. Tvrdí to podpredsedníčka NR SR Erika Jurinová (OĽaNO), podľa ktorej je nabádanie ľudí na neúčasť postojom nezodpovedným a neobčianskym.

Na snímke podpredsedníčka NR SR Erika Jurinová

“Na Slovensku panuje extrémna nedôvera voči politikom ako predstaviteľom zastupiteľskej demokracie. Bolo by teda logické, aby ľudia dôverovali aspoň sebe a teda inštitútu referenda, kde môžu rozhodovať práve oni,” odkázala s tým, že by bolo chybou, keby sa Slovensko dostalo do situácie, keď neveríme v zastupiteľskú demokraciu, ale zároveň nie sme schopní vyjadriť svoj názor ani v referende. Jurinová pripúšťa, že výsledky referenda o rodine môžu zmeniť rodinnú politiku štátu.  Viac na:

https://www.hlavnespravy.sk/jurinova-nabadat-na-neucast-v-referende-je-nebezpecna-kampan/518233