Mary Carberry verejne a oficiálne stojí za posolstvami-prečo stránky viac nefungujú

01.07.2016 15:26

Mary Carberry verjene a oficiálne stojí za posolstvami ako MDM - prečo viac stránky nefungujú

 Pre tých, čo ovládajú anglický jazyk, viac informácií tu

  : https://dialogueireland.wordpress.com/2015/02/03/maria-divine-mercy-pr-guru-mary-carberry-her-daughter-sarah-carberry-and-donegal-dentist-breffni-cully-at-centre-of-contraversial-movement/

Traja Irsky biznismeni - Zahrňujúc prominentnú PR manažérku, jej dcéru a milionárskeho Irskeho dentistu boli spojení pri založení sekty, ktorá dostáva správy od Boha.Skupina okolo Márie božieho milosrdnestva vznikla v roku 2010 na webovej stránke thewarningsecondcoming.com vytvorená v utajenom vlastníctve, začala postovať posolstvá, ktoré mali byť domnele od Boha. V súlade so stránkou, posolstvá - obsahujú celý rad predpovedí a varovania o druhom príchode Ježiša Krista - ktoré boli prijímané Máriou božieho milosrdenstva, anonymnou ženou zvolenou Ježišom. Prostredníctvom profesionálnej sociálnej mediálnej kampane rozvinutej po celom svete, MDM získala takmer pol milióna registrovaných nasledovníkov a hlavné webové stránky, ktoré navšetvovalo približne 1,2 milióna unikátnych návštevníkov každý rok. Bola navšetvovaná 10-krát viac ako oficiálna Irská katolícka stránka. Existuje takmer 400  Facebookových modlitebných skupín  venovaných tomuto kultu, mnoho z nich sú uzavreté skupiny, do ktorých musia byť členovia schválený. Jedna taká skupina, ktorá je spravovaná Američankou/nom má členov z Dubaja, Kanady, Kene, Eritrea, Filipín, Vietnamu a Indie a na mnohých ďalších miestach. Nasledovníci sú vyzývaní k nákupu série kníh a medailí spásy z MDM webu. V jednej z MDM vízií vraj Boh povedal, že každý, kto bude mať túto medailu spásy, bude počas druhého príchodu Ježiša zachránený. Keď číslo zverejnených posolstiev presiahlo viac ako 300  arcibiskup Dublinu Diarmuid Martin, dôrazne odsúdil kult.

Traja írski obchodníci - vrátane významnej PR manažérky, milionárskeho dentistu - boli spojení so sektou ako náboženským podnikom, ktorý bol odsúdený predstaviteľmi cirkvi na celom svete. PR guru Mary Carberry-ová, jej dcéra Sarah Carberry-ová a dentista Breffni Cully tento týždeň odmietol viac pracovať na webových stránkach Márie božieho milosrdenstva, ktoré šírili príchod dňa posledného súdu, proroctvá údajne od Boha - vrátane jedného o hroziacej svetovej vojne. Stránky tvrdia, že MDM , anonymná žena, ktorá vydáva tieto varovania, bola vybraná Ježišom. Jej nasledovníci sú vyzývaní, aby si zakúpili jej knihy (túto spoločnosť a akcie spoločnosti, ktorá knihy tlačí vlastní práve ona ) a medaily, kde jedno posolstvo tvrdí, že tí, ktorí budú mať medaile spásy, budú zachránení, keď príde druhý Ježišov príchod. Vďaka profesionálnej mediálnej kampani, MBM získala takmer pol milióna registrovaných nasledovníkov a ostané webové stránky majú ročne oklo 1,2 milióna návšetvníkov ročne. Tieto posolstvá boli odsúdené v Dubline arcibiskupom Diarmuid Martin-om, ktorý povedal, že neboli schválené cirkvou, a boli v mnohých prípadoch v rozpore s katolíckym učením. Jav MDM vznikol prvý krát v roku 2010, kedy skupina tvrdila, že získava správy priamo od Boha. Ale totožnosť tých, ktorí stoja  za projektom MDM zostala zahalená tajomstvom - rovnako ako aj čiastka, ktorá by mohla byť zo zárobku z predaja kníh a medailí a z dobrovoľných darov. Jediný krát, kedy žena predstavujúca  MDM prehovorila verejne bolo v roku 2011. Rozhovor sa uskutočnil v malej rozhlasovej stanici v USA v Kresťanskom rádiu.

Počas 45- minútového rozhovoru, tvrdila aká bola "plytká katolíčka " , pokým nezačala mať zjavenia.  "Môj život bol ďaleko od chodenia do kostola, alebo chodenia na omšu. Bola som veľká pani podnikateľka," povedala. Žena svoju totožnosť neodhalila, ale oznámila poslucháčom, že je Irka a matka štyroch detí. Tajomstvo jej totožnosti zostalo zahalené, až pokým sa skupina katolíckych blogerov  so sídlom v rôznych krajinách po celom svete nespojila dokopy a vzali na seba toto vyšetrovanie. Oni objavili dokument, ktorý bol prepojený so známou PR manažérkou Mary Carberry  - známou v PR kruhoch ako Mary McGovern ( jej dievčenské priezvisko ) - s jej dcérou Sarah a obchodného partnera Breffni Cully-ho , pri založení podniku MDM ( Maria Divine Mercy ). Všetky tieto tri mená sa objavili v Irskych záznamoch spoločnosti v súvislosti s podnikmi, ktoré profitujú z druhého príchodu webovej stránky sekty.

"Internetoví trollovia sa snažia
zničiť môj život,kvôli
práci, ktorú som urobila pre niekoho "
 
Napriek tejto dokumentácii, žiadny z troch írskych jednotlivcov nikdy  nereagovali, keď sa ich blogeri opakovane snažili kontaktovať. Namiesto toho vytvrvalo odmietali čokoľvek komentovať, potvrdiť alebo poprieť pôsobenie v MDM. Obaja, Sarah Carberry a pán Cully znovu odmietoli hovoriť, keď sa ku nim priblížili či už osobne alebo telefonicky.  Avšak, keď sa priblížili osobne k Mary Carberry rozhodla sa stručne reagovať na tvrdenie, že ona pracovala pre spoločnosť MDM. Tvrdila, že sa stala nesprávnym terčom blogerov kvôli práci, ktorú urobila. " Ospravedlňujem sa. Nemienim byť zapletená s internetovými hlupákmi, kvôli práci, ktorú som pre niekoho robila," povedala. Pani Carberry však už nechcela upresniť pre koho presne túto prácu robila a akú prácu robila. Ďalej pokračovala : " "Nemôžem sa vysporiadať s týmito kecmi. Ospravedlňujem sa. Ale ak niekto  úprimne verí týmto s ***, môže. "To je to, čo sa nazýva podnecovanie k nenávisti trestnej činnosti, ako internetoví trolovia hovoria
"Tieto posolstvá a
vízie nemajú
cirkevné schválenie "
sú to klamstvá a ja sa do toho nemienim zapliesť, pretože keby som to urobila, dala by som tomu dôveryhodnosť. "MoS zaznamenal rozhovor a kópiu dal na rozbor Ed Primeau- ovi, preslávenému súdnemu analytikovi , ktorý sa svojej práci venuje viac ako 30 rokov.  Jeho rozbory sú bežne používané na amerických a medzinárodných súdoch. Pán Primeau strávil štyri dni skúmaním a porovnávaním hlasu pani Carberry a rozhovoru anonymného zástupcu MDM v rádiu USA. " Neznámy hlas sa zhoduje s týmto hlasom pani Mary na 90% vedeckej istoty. Vzhľadom na to, že sú to viac ako tri roky oddelené záznamy  - a vzhľadom na to, že boli zaznamenané v rôznych rormátoch a za rôznych okolností, výsledok je podľa odborníka tak silný ako za daných okolností len môže byť.  Objasnili sme s výsledkom pani Mary Carberry a vyzvalli ju, aby objasnila svoj vzťah k MDM  a pánom Cullym, ale ona odmietla odpovedať. Opýtali sme sa jej, či jej práca zahrňala prácu hovorkyne pre MDM v americkom rádiu, ale nedostali sme žiadnu odpoveď.  Začiatkom tohto mesiaca títo blogeri publikovali detailnú online knihu odhaľujúcu ich zistenia. Tento výskum uvádza spoločnosti, ktorých sa objavujú spojitosti a väzby so Sarah Carberry ( dcéra Mary Carberry ) k  MDM a milionára a vyslúžilého  zubára pána Cully.Jedna spoločnosť, Trumpet Publishing Ltd, vlastní Koma Books, ktorá vydáva a predáva MDM knihy. Trumpet Publishing Ltd bol zriadený pani Carberry a pánom Cully v roku 2012.!!!! 
Od tej doby rezignovala a preniesla svoje akcie na nemeckého občana prepojeného s projektom MDM. Druhá spoločnosť bola zriadená týmto nemeckým občanom a pánom Cullym, ktorý sa identifikuje ako Joseph Gabriel, keď sa venuje MDM udalostiam.Táto spoločnosť, Merdel Ltd, bola vytvorená pre "výrobu a maloobchod náboženských medailí". Svedok, ktorý podpísal zlučujúce dokumenty bola Mary Carberry, kde používa svoje dievčenské priezvisko McGovern a jej  obvyklú adresu v Malahide, North Dublin, Irsko. Žiadne účty neboli vytvorené pre spoločnosť  Merdal a zdá sa, že spoločnosť bola zatvorená skôr ako  niekedy skutočne začala obchodovať. Namiesto toho, následne založená spoločnosť UK, Unico Ltd, ktorá predáva medaile inzerované na internetovej stránke MDM, vykonávala obchodnú činnosť.