Kontroverzná petícia: Magická kráľovná Elsa vs. homosexuálna agenda

24.05.2016 12:56

Na prvý dojem sa môže zdáť, že sa jedná o dobrú petíciu, nakoľko sa v nej žiada, aby známa produkcia: "Wald Disney" (dalej len W.D.) rozprávok - nepodľahla tlaku, ktorý vyvíjajú rôzne LGBT skupiny - predstaviť v rozprávke: "Ľadové kráľovstvo" kráľovnú Elsu ako lesbičku.

Ide o starú známu taktiku, ktorú používaju mafiáni a politici s nimi spojení, aby zakryli svoje priestupky, tak poukážu na priestupky iných a ľudia v domnení, že keď zamedzia tie iné... zároveň si ani neuvedomia, že podporia tie mafiánske.

Niečo podobné už v Raji urobil diabol, ked v podobe hada poukázal na to, že Adama Eva nebudu môcť spoznať dobro a zlo, takže sa mu podarilo ich mysel vzdialiť od Boha a nasmerovať na žiadosti hada.

V prípade kráľovnej Elsy, naivní kresťania a vôbec všetci, čo podporujú takúto petíciu si myslia, že keď dosiahnu svoj cieľ, aby produkcia W.D. nepredstavila Elsu za lesbičku, takže tým jednak zvíťazia nad mediálnou nemravnosťou, ale zároveň uchránia deti pred pozeraním na homosexuálne zvrátenosti.

Avšak, pozrime sa na samotnú petíciu a vôbec žiadosť, s ktorou sa stotožňujú signatári:

"Ľadové kráľovstvo sa stalo historicky najúspešnejším animovaným filmom a získalo až 2 Oscarov....
Pokračovanie tejto rozprávky je naplánované na rok 2018. Aby sme o dva roky našim deťom nemuseli vysvetľovať, že kráľovná Elza je lesba, navrhujeme inú alternatívu: Nech sa vyrobí rozprávka, ktorá vyobrazuje pevné rodinné hodnoty pre naše deti a predstavuje prirodzenú rodinu ako vzor. Podpíšte preto našu petíciu pre spoločnosť Disney s tým návrhom, aby sa Elza zamilovala do Princa Krasoňa.

Rozprávka Ľadové kráľovstvo patrí medzi najlepšie zarábajúce animované filmy všetkých čias. Jej vplyv zasahuje do sŕdc a myslí detí.
Dievčatá po celom svete snívajú o dni, kedy sa vydajú za krásneho princa a túžia byť ako ich obľúbené Disney princezné.
Veríme, že Disney nnepodľahne tlaku liberálnej agendy. Podpíšte preto našu petíciu pre spoločnosť Disney s tým návrhom, aby sa Elza zamilovala do princa.

Kráľovná Elsa môže, samozrejme, zostať slobodná, či mať dokonca iné povolanie... podstatné je, že nechceme, aby bola kráľovná, s ktorou sa stotožňujú milióny detí na celom svete, vykreslená v lesbickom vzťahu..."


V petícii sa píše, že rozprávka je úspešná, ale prečo?
Pretože aj kresťanské rodiny podporili túto rozprávku svojim sledovaním a propagovaním rôznym spôsobom. Pochopiteľne, že teraz žiadajú, aby ich "dielo", na ktorom majú istým spôsobom účasť, pokračovalo bez homosexuálnej agendy.
Na tom by nebolo nič zlé, keby bez takejto homosexuálnej zvrátenosti sa zároveň zmenila aj magická-okultná propaganda, ktorá charakterizuje kráľovnú Elsu. Toto akosi signatárom petície nevadí?!

Treba si položiť otázku: ako to, že niekomu vadí homosexuálna zvrátenosť a magická mu už nevadí? Zrejme ešte takýto človek stále sa nezriekol magických prejavov vo svojom živote. Zamieňa si čary so zázrakmi, predstavuje si, že aj partnerská láska sa môže dosiahnuť nadprirodzenými silami, ktoré nepovažuje za zlé, pokiaľ dosiahne cieľ.

Účel nesvätí prostriedky

To by si mali zapamätať a o tom sa presvedčiť aj kresťania.
Nemôže človek pre dobré partnerské vzťahy používať magické sily, nemôže pre svoj cieľ klamať, podvádzať, robiť triky a zvádzať svojho partnera silami temna.

Toto akosi signatárom nedochádza alebo nechcú o tom počuť, pretože ako sami píšu, nechcú vysvetľovať svojim deťom o homosexuálnej zvrátenosti, takže nechcú, aby ich deti prestali pozerať túto rozprávku vôbec.

Namiesto toho, aby svojim deťom venovali viac času, radšej ich ponechávajú pred televíziou, mysliac si že v nej nájdu "múdrosť". Lenže, keď už ich ponechávajú pred televíziou, tak nech sú dôslednejší, čo sa týka verejných požiadavok.

Píšu, aby sa v ďalšej časti kráľovná Elsa zamilovala do princa Krasoňa alebo nech ostane aj slobodná, hlavne, že nebude lesba. Akokeby napisali, že podstatné je nechať pozerať deti na heterosexuálnu kráľovnú.

Znova sa musíme pýtať: "Drahí rodičia... a to Vám nevadí, že tá kráľovná je neveriaca?"
Veď, čo je podstatné v živote? Ateistické vzťahy alebo vzťahy veriacich partnerov? Veď pri všetkej tej farebnej a melodickej kráse rozprávky ste akosi pozabudli na Boha!"

Chcete deti učiť láske a dobrým vzťahom bez Ježiša Krista a Panny Márie?
Toto je podstatná otázka a Výzva pre Vás a vaše deti.

Napokon ak nepoznáte triky a mediálne ťahy producentov, tak už vopred bolo rozhodnuté, čím Elsa bude. Vaša iniciatíva podporí len samotnú produkciu, aby naďalej
produkovala ateistické rozprávky. Za komunizmu ste tu mali magického mrázika a teraz tu máte magické kráľovné. (Čierna a biela mágia je vždy mágiou)

Preto, ak už žiadate, tak žiadajte vieru v Boha a potom prídete na to, či vôbec sa s nimi dá jednať o partnerských vzťahoch.



Kontroverzná petícia:

Akokoľvek absurdne a nezmyselne to znie, LGBT lobby tlačí na produkciu Disneyoviek, aby v 2. diele obľúbenej detskej rozprávky Ľadové kráľovstvo (v origináli Frozen) spravili z kráľovnej Elsy lesbičku. Podporte nás, prosím, v požiadavke, aby zástupcovia spoločnosti Disney neustúpili týmto tlakom, a aby kráľovná Elsa, s ktorou sa stotožňuje milióny detských diváčok na celom svete reprezentovala prorodinné hodnoty.

Ľadové kráľovstvo sa stalo historicky najúspešnejším animovaným filmom a získalo až 2 Oscarov. A práve túto rozprávku si zástancovia LGBTI na presadzovanie svojej agendy. Sú totiž po zhliadnutí pilotnej časti príbehu presvedčení, že kráľovná Elsa už lesba je, a preto požadajú, aby v ďalšom dieli dostala svoju partnerku. Kampaň na sociálnej sieti, ktorá používa hashtag #GiveElsaAGirlfriend (dajte Else priateľku), sa stala virálnou. Túto požiadavku považuje za oprávnenú aj GLAAD, americká homosexuálna lobby, ktorá silne kritizuje spoločnosť Disney za to, že v roku 2015, vo svojich filmoch nevykreslila žiadnu LGBT osobu. Liberálne média pritakávajú, že aj lesby by mali mať "svoju" princeznú.

Pokračovanie tejto rozprávky je naplánované na rok 2018. Aby sme o dva roky našim deťom nemuseli vysvetľovať, že kráľovná Elza je lesba, navrhujeme inú alternatívu: Nech sa vyrobí rozprávka, ktorá vyobrazuje pevné rodinné hodnoty pre naše deti a predstavuje prirodzenú rodinu ako vzor. Podpíšte preto našu petíciu pre spoločnosť Disney s tým návrhom, aby sa Elza zamilovala do Princa Krasoňa. #CharmingPrinceForElsa.

Rozprávka Ľadové kráľovstvo patrí medzi najlepšie zarábajúce animované filmy všetkých čias. Jej vplyv zasahuje do sŕdc a myslí detí. Dievčatá po celom svete snívajú o dni, kedy sa vydajú za krásneho princa a túžia byť ako ich obľúbené Disney princezné.

Veríme, že Disney nnepodľahne tlaku liberálnej agendy. Podpíšte preto našu petíciu pre spoločnosť Disney s tým návrhom, aby sa Elza zamilovala do princa. #CharmingPrinceForElsa.

Kráľovná Elsa môže, samozrejme, zostať slobodná, či mať dokonca iné povolanie... podstatné je, že nechceme, aby bola kráľovná, s ktorou sa stotožňujú milióny detí na celom svete, vykreslená v lesbickom vzťahu...

Súvisiace články:
https://spravy.vyveska.sk/?tag=Princa+pre+Elsu