Boj o vodu v Komárne s falošnými "generálmi" z ICOCRIM

28.06.2015 11:15

https://i.ytimg.com/vi/3hO3CZ_5Z8s/maxresdefault.jpg

www.youtube.com/watch?v=6F2dnMuOaMc

Dňa 19.2.2015 zorganizovala pračudesná organizácia ICOCRIM tlačovú konferenciu na tému vodárenskej spoločnosti KOMVaK. GINN si všimol mimoiriadne rozporuplné obvinenia a na zvláštne praktiky ICOCRIM sa pozrel bližšie.
GINN podporujú občania https://www.ginn.press/podpora
Málokto vie, že ICOCRIM nie je žiadna medzinárodná policajná organizácia, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Je to obyčané praporsté občianske združenie, ktoré len predstiera funkčnú medzinárodnú štruktúru a využíva klamlivé policajné a vojenské hodnosti a uniformy, aby zavádzali verejnosť. Ja sám som sa začal touto čudesnou organizáciou zaoberať ešte v roku 2012, keď ma začal kontaktovať Jozef Zaťko, ktorý vtedy vystupoval pod funkciou generál major, dnes už je v postavení generál poručík. Stále žiadal, aby sme sa spolu fotili a zverejnili fotku, že spolupracujeme, čo som logicky odmietal. Ďalej som zistil, že v obciach, kde falošný generál pôsobil boli chytení zločinci, ktorí využívali klamlivé označenia ICOCRIM. Vo Februári 2014 zadržali v obci Podhájska, kde Jozef Zaťko prevádzkuje penzíon, medzinárodne hľadaného maďara Támasa Vincenta. Toho hľadala polícia pre rozsiahlu daňovú a ekonomickú trestnú činnosť. O dva mesiace neskôr, v Apríli 2014, zadržali dlhodobo hľadaného Vladislava, ktorý sa skrýval v obci Dolný Ohaj - kde ma bydlisko generál Zaťko. Na záber si všimnite, že pred domom, kde hľadaný býval stojí bordová škoda s nálepkou ICOCRIM. V rovnakej obci, 5 rokov predtým, zadržali aj falošného policajta, ktorý vyberal pokuty. Kto je teda ICOCRIM? a čo falošní generáli a plukovníci, vojaci a policajti na Slovensku robia? Tak pozrieme sa, načo sa armáda falošných generálov využíva.
ICOCRIM, Jozef Zaťko a Ivan Katrinec zorganizovali 19.2.2015 tlačovú konferenciu, ktorá sa týkala údajné zlého hospodárania vo vodárenskej spoločnosti KOMVaK. Podľa môjho názoru je jediným účelom vyvolať tlak vo verejnosti a cieľom zosadiť súčasné vedenie, ktoré tam bezproblémovo pôsobí už niekoľko rokov, kde jediným akcionárom je mesto Komárno. Musím tiež vyhlásiť, že požiadavka na zorganizovanie tlačovej konferencie zorganizoval prišla len pár dni predtým do GINN - my sme to však odmietli. Dokonca mi bolo povedané, že ak to spravíme, tak získame nejaký príspevok na našu činnosť. Už po prvom preštudovaní veci, kde sme zistli, že väčšina informácii je podvrh GINN takúto tlačovku odmietol spraviť.
Ja osobne som presvedčený, že na Slovensku isté záujmové skupiny systematicky podsúvajú médiam rôzne klamlivé informácie a vyvolávajú kauzy tam, kde nie sú . A ja sa pýtam? Kto ma záujem spochybniť dlhoročnú prác KOMVAK? Kto chce ovládnuť vodu v Komárne? Nie sú to ľudia, ktorí sa podieľali na financovaní kampane primátora Komárna - Laszla Štubendeka?
Lazslo Štubendek bol za primátora zvolený v Novembri 2014 a mal pravdepodobne najnákladnejšiu kampaň zo všetkých kandidátov - údajne ju financoval z vlastných úspor - podľa informačných zdrojov GINN, mu však na kampaň v posledných dvoch volebných obdobiach prispeli aj bratia Jozef Koncer a Ľudovít Konczer, ktorí cez firmu COM-Therm totiž ovládajú tepelné hospodárstvo v Komárne. A tu GINN vidí motív, prečo chce niekto spochybniť KOMVAK a ovládnuť vodné zdroje v komárne.
Tézy GINN potvrdzuje ako koanie Mesta Komárno, ktoré po podvodnej tlačovke ICOCRIM okamžite prišlo s novými stanovami vodárenskej spoločnosti, kde už vopred zavádza odmedzenie prevoditeľnosti akcií, čo je dôkazom, že nový primátor už teraz počíta / predpokladá, že v budúcnosti tam bude ďalší, zrejme súkromný akcionár - lebo takéto ustanovenie nemá zmysel, ak je jediným akcionárom mesto.
Celá umelo vyvolaná kauza na objednávku vyznieva ako dobre organizovaný útok voči mestskej spoločnosti KOMVaK, ktorá za posledné 4 roky priniesla najviac investícií do mesta a majetok vytvorila takmer z nuly len vlastnou činnosťou a mestu Komárno priniesla príjem už takmer 6 mil. EUR! Komu mala slúžiť akcia ICOCRIM? Myslím, že celé dianie nie je v záujme obyvateľov Mesta Komárna a slúžiť len ako nástroj záujmových skupín.
GINN podporujú občania https://www.ginn.press/podpora
Účinkujú: Jozef Zaťko (ICOCRIM), Ivan Katrinec (ICOCRIM), Анатолий Ремизов, Rastislav Striško (TV JOJ), Jozef Konczer a Ľudovít Konczer, Martin Daňo
Dotknuté spoločnosti: KOMVaK a.s., COM-Therm s.r.o, Mestský úrad Komárno, IKOKRIM, ICOCRIM, ИКОКРИМ, GINN
Ďalšie kľúčové slová: megalodon, gorila, nakrúcanie, politika, vláda, parlament, SMER-SD, demokracia, totalita, smrť, genocída, národ, Panasonic HX-A500, Canon VIXIA/LEGRIA HF-G25
Produkcia: GINN a Martin Daňo © 2015
Séria: Gorila, Megalodon, Slovensko, Slovakia, 2015